Perşembe, Ağustos 01, 2013

Gergin başladı, dostça bitti

Büyükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği, Olağan Genel Kurulu büyük bir katılımla yapıldı. Başkan Mehmet Seyidoğlu’nun yazıhanesinde yapılan Genel Kurulda aday bereketi yaşandı.
Genel Kurulda oy çokluğu ile Divan Başkanlığına Aslan Polatoğlu, Divan Katipliğine, Okan Gülkoku ile Ahmet Karataş getirildi. Önceleri tek liste ile yapılan genel kurula bu kez üç liste ile girildi. Mehmet Seyidoğlu, Hüseyin Akgün ve Mustafa Uçar’ın hazırladıkları listeler genel kurula sonuldu. Tüzük gereği önce yönetimini seçen ve ardından da yönetimin kendi arasında başkanını seçecek olması olaylı başlayan genel kurulun tansiyonunu biraz olsan düşürmüş oldu. Genel kurul öncesi yaşanan gerginlik Kulüpler Birliğine yakışmayacak cinste oldu. Hakaretler içeren genel kurulda Hüseyin Akgün ile Mehmet Seyidoğlu’nun tartışmaları ortamı feci şekilde gerdi. Olayları yatıştırmak için epey mücadele eden Ahmet Atalay, Temel Eyüboğlu ve diğer kongre üyeleri, kavganın çıkmaması için epey çaba sarf ettiler. Ne Mehmet Seyidoğlu’nun, ne de Hüseyin Akgün’ün listesi genel kurulda yer bulamadı. Tepecik Anadoluspor Kulüp Başkanı Mustafa Uçar’ın hazırladığı liste, herkesi memnun etti ve bu liste ile seçime gidildi. Oyların tamamını alan bu liste yeni yönetimi belirledi. Görev bölümünde kendi aralarında yapılacak ilk toplantı ile başkanını belirleyecek olan yöneticiler, kimin başkanlığa getirecek şimdiden merak konusu oldu. Gergin ve sinirli başlayan genel kurul, sakin bir şekilde sona erdi ve herkes gönlü razı olarak salonu terk etti. Büyükçekmece Amatör Spor Kulüplerinde yeni oluşan yönetim listesinde hem Mehmet Seyidoğlu, hem de Hüseyin Akgün’ün yer alması ise güzel bir ortama imzasını koymuş oldu.


Yeni yönetim, şu isimlerden oluştu
Tamer Canbaz, Mustafa Uçar, , Mehmet Eyüboğlu, Aslan Polatoğlu, İbrahim Gülkoku, Mehmet Seyidoğlu ve Hüseyin Akgün. Yeni Yönetim Kurulu ilk toplantısında oy birliğiyle yeni başkanını seçecek ve bu sorunda ortadan kalkmış olacak.


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN


[gallery columns="5" ids="72335,72334,72333,72327,72328,72325,72326,72318,72317,72316,72315"]


 

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.