Cuma, Temmuz 01, 2011

Kurtuluşspor'da Mestan güven tazeledi




Bursa Süper Amatör Lig ekiplerinden İnegöl Kurtuluşspor'un olağan üstü genel kurulda başkanlığa tekrar seçilen Başkan Ahmet Mestan, Kani Köftecisi'nde düzenlediği basın toplantısında yönetim kurulu üyelerinin tanıtımını yaptı.


Yemekte konuşan Kurtuluşspor Başkanı Ahmet Mestan, yeni seçilen yönetim kurulunda 10 yeni üyenin yer aldığını belirterek şunları söyledi: “Geçtiğimiz Cuma günü yapmış olduğumuz olağan üstü genel kurulda yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte yönetime geldik. Ben öncelikle geçen dönem yönetimimizde yer alan ve şuan aramızda olmayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca yine 3 dönem teknik direktörlük yapan Haluk Metin hocam ile Refik Şaffak hocama yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz hafta yapılan olağan üstü genel kurulda, bildiğiniz gibi geçen yıl 2 yıl olarak, Kurtuluşspor’un tüzüğü değiştirilmiş ve yönetim kurulu 2 yıllık göreve gelmişti. Fakat Kurtuluşspor’un hedefleri var. Bu hedeflere daha rahat ulaşabilmek için bu hedefler doğrultusunda yönetim kurulumuza takviye yapmamız gerekti. Bu yıl yönetim kurulumuz 25 kişiden oluşuyor ve mevcut yönetim kurulumuzdan 14 arkadaşımız yine devam ediyor. Bir arkadaşımızda daha önceden yine yönetimde bulunmuştu. 10 arkadaşımızda camiamıza ve yönetimimize yeni geldi. Hepsi çok değerli, Kurtuluşspor’a hizmet için buradalar. Ben kendilerine camiamıza geldikleri için bizlerle beraber görev aldıkları için teşekkür ediyorum.”


"Kurtuluş'ta yöneticilik yapmak bir ayrıcalık"
Mestan, Kurtuluşspor’un 2015 yılında profesyonel lig hedefi olduğunu ifade ederek, “İnşallah hep birlikte Kurtuluşspor’un 2015 yılı için hedeflenen profesyonel lig hedefine varırız. Bu yönetim kurulumuz belki bu hedefe ulaştıracak, hedefe taşıyacak yönetim kurlu. Ben bundan yaklaşık 2 ay önce gazetelere röportaj verdiğimde demiştim ki; ‘Kurtuluşspor’da bundan sonra işler çok daha farklı olacak. Yönetime girecek arkadaşlarımız bile, bunlarla ilgili kriter olacak. Kurtuluşspor’da kısacası herkes yöneticilik yapamayacak.’ demiştim. Kurtuluşspor hakikatten o konuma geldi. Kurtuluşspor’da yöneticilik yapmak bir ayrıcalık. Yeni gelen arkadaşlarımızda bunu görecekler. Hakikatten Kurtuluşspor büyük bir camia, hedefi olan bir camia. İnşallah yeni yönetim kurulu ile birlikte, yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte, taze güç, taze kan Kurtuluşspor’da 2015 hedefine beklide 2013’te 2014’te ulaşacak. Önümüzdeki günler içinde görev dağılımı yapacağız. Hoca konusunda şuanda 3-4 isimle görüşmekteyiz. İnegöl’den bir hoca ile anlaşmak istemiştik. Oda Murat Endes’ti. İnegölspor ile çalışmaya başladığı için Murat hoca ile anlaşma olasılığımız kalmadı. Bunun için İnegöl dışından birkaç hoca ile temas halindeyiz. Bu doğrultuda çalışmalarımız sürecek” diye konuştu.


Kurtulusspor yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: Başkan Ahmet Mestan, Ahmet Aka, Ali Başol, Alper Tunga Ercan, Aykut Kaya, Bülent Salık, Caner Ergül, Erdinç Altınöz, Gülbey Koçan, Hayati Demiray, Hüseyin Sadırlı, İsmail Bilican, İsmail Döngel, Kadir Kıratlı, Kemal Malgaralı, Mahmut Durmuş, Mehmet Çalık, Mehmet Karsel, Muhammet Bayram, Murat Şirin, Ömer Vatansever, Özgen Kurşun, Özkan Karadağ, Sami Özen, Halil İbrahim Divli.


HABER-FOTOĞRAF: ŞABAN KILIÇÇI

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.