Perşembe, Temmuz 21, 2011

Tepecikspor, yine ‘Şen’lenecek




Spor Toto 2. Lig'de mücadele edecek olan Tepecikspor’da teknik direktör ismi olarak yine en güçlü aday Enver Şen gözüküyor. Konu ile ilgili açıklama yapmaktan kaçınan yeşil-beyazlı yöneticiler, takımı en iyi tanıyan ismin Enver Şen olduğunu düşünerek bu isme biraz daha sıcak baktıkları gözleniyor. 


Liglerin başlamasına az bir zaman kala hiçbir hoca ile görüşme yapmayan Tepecikspor yönetimi, takımı yakından tanıyan tek ismin Enver Şen olduğundan, başka hoca arayışları içerisine girmedikleri tahmin ediliyor. Başkan Vekili Mehmet Eyüboğlu’nun Enver Şen ile bir görüşme yaptığı, gidecek ve kalacak isimleri belirlemesini istediği ifade ediliyor. 


Yeni sezon için henüz çalışmalar için startı vermeyen Tepecikspor’da geçtiğimiz yıllardaki hataların devam ettiği gözlerden kaçmazken, takımın ne zaman start alacağı ise halen soru işareti olarak hafızalardaki yerini koruyor. Bir yandan Tesislerin eksiklerinin giderilmesi için çalışmalar yapmaya gayret gösteren yöneticiler, bir yandan da yeni sezonun ilk çalışmalarına ne zaman başlayacaklar henüz karar veremiyor.. Yeni sezonda Tepecikspor’u çok zorlu müsabakaların beklediğini söyleyen taraftarlar ise, kısa sürede turuncu-yeşilli yönetiminin nasıl bir yol haritası çizeceğini merakla beklemeye başladılar.


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.