Cumartesi, Temmuz 30, 2011

Hakemler hastalara moral verdi

Gaziosmanpaşa Hastanesi Organ Nakli Merkezi ve Yenican Derneği tarafından, organ nakliyle hayata merhaba diyen hastalar için organize edilen Boğaz Turu'na futbol camiasının önde gelen isimleri de katıldı.

FIFA kokartlı Hakemler Fırat Aydınus, Hüseyin Göçek ve Üst Klasman Hakemi Volkan Bayarslan ile eski milli futbolcu Saffet Sancaklı, organ nakli geçiren hastalar için düzenlenen “2. Hayata Merhaba” gecesine katılarak, hastalara ve hasta yakınlarına hem moral verdiler, hem de yaptıkları açıklamalarla alkış topladılar. 
Fırat Aydınus ve Hüseyin Göçek herkesi organ nakli konusunda daha duyarlı olmaya davet ederken, Saffet Sancaklı da nakil geçiren hastalarla tek, tek ilgilenip, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gaziosmanpaşa Hastanesi Organ Nakli Merkezi sorumlusu Doç. Dr. Şinasi Sevmiş desteklerinden ötürü, Aydınus, Göçek, Bayarslan ve Sancaklı’ya birer teşekkür plaketi sundu. Sevmiş, ünlü isimlerin verdikleri desteklerin organ nakli konusunda çok önemli olduğunun altını çizerek, “Sanat, spor ve medya dünyasının duyarlılığı bizleri daha da umutlandırıyor. Bu destekler organ bağışını da yukarılara çekiyor. 54 bin nakil bekleyen hastamız var ama maalesef yılda bu hastaların sadece yüzde 3’üne nakil gerçekleşebiliyor. Herkesi organ nakli konusunda daha da bilinçli davranmaya davet ediyorum” dedi.


KAYNAK: Ajansspor.com

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.