Cuma, Temmuz 29, 2011

Süleyman Aydın, Fatih Kulüpler Birliği'nden istifa etti



Fatih Amatör Spor Kulüpleri Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Aydın görevinden istifa etti. Aynı zamanda Güzelhisarspor Kulübü ikinci başkanlığını yapan Aydın, yaptığı yazılı açıklamada yönetime sert eletiriler getirirken şu ifadeleri kullandı:

“9 yıl aktif olarak amatör kulüpte futbol oynayarak, 17 yıl amatör spor kulübü yöneticiliği, 8yılı yönetim kurulu başkanlığı olmak üzere, 2 yıl üst üste tertip komitesi üyeliği (seçilmiş), 3 dönem İ.A.S.K.F yedek yönetim kurulu üyeliği, 4 dönem delege olarak görev aldığım İ.A.S.K.F üyeliği, 2005 yılında kurulan Fatih Amatör Spor Kulüpleri yönetim kurulu üyeliği görevimden ayrılmış bulunmaktayım.

“Bazı arkadaşlarımız iktidarın peşinden koşuyor”
İ.A.S.K.F seçimleri nedeniyle tarafı olduğum Sait Yücel listesi ile alakalı olarak 3 dönemdir aynı görüşte olan arkadaşlarımla ters düştüğümü gördüm. 
Fatih Birliği içinde yönetici arkadaşlarım iktidardaki yerel yönetimlerin tarafında olmanın onlara şirin görünmenin peşinde koşmaktan gerçek görevlerimizi ihmal ettiğinin farkında olamamaktadırlar. Spora hizmet etmektense siyasi davranma peşinde olduklarını görüyorum.

“Rant kavgası var”
Benim siyasi parti yöneticisi olmamı koz kullanmaya çalışmaktadırlar.
Aramızdaki görüş ayrılığının spora katkı vermesi noktasında görüş ayrılığına düşmemiz hat safhaya çıkmıştır. Aslında terslik siyasi görüş ayrılığında değil bireysel rant kavgasındadır.  Spor yöneticisi olmakla pozisyonlarını değerli kılmak çabasında olan arkadaşlar kendi egolarını ve kulüplerini düşünmektedirler.

“Üzerimden prim yapmaya çalışıyorlar”
Şahsi olarak benim soyadımı siyasi kimliğimi bilmeyen 42 takımlı Fatih’in yöneticileri yaptığım hizmetle adımı, telefonumu ezbere bildiklerini iddia ediyorum. Bu dönemde aramızda bulunan arkadaşlarımdan bazıları sadece aktif çalışmamın altında sorun aradıklarından benim üstümden prim yapmaya çalışmışlardır.

 “Sihirli yuvarlak ile çocukları kandıralım”, “her iki grupta temsilcimiz olsun” diyen bir önceki dönem Sait Yücel listesinde yönetim kurulu üyesi olup karşı tarafın listesine olmadık eleştirileri koyan bu arkadaşlarla bir arada çalışmak bana zor gelmektedir. Bu sebeple görevimi bıraktım. Spor kamuoyuyla paylaşıyorum. Saygılarımla.

Yerel Futbol Sitesi

1 yorum:

fuat dedi ki...

bu kadar sporla uğraşan yaşam boyunca kendini spora adayan güzelhisarspor as başkanı sülayman aydın bu onurlu davranışından dolayı kendini kutlarım

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.