Cumartesi, Temmuz 30, 2011

Esnafspor alt yapısında Ferhat Özdil dönemi

Küçükçekmece ilçesinin güzde kulüplerinden olan Yeşilova Esnafspor altyapısı Ferhat Özdile emanet.Gültepe Özgençliksporda A Takım ve altyapı hocalığı yaparak çifte şampiyonluk yaşatan ve UEFA B Lisansına sahip olan Ferhat Özdil hafta içi Yeşilova Esnafspor yönetimi ile görüşme yaparak imza attı.

İmza sonrası Ferhat Özdil yapdığı açıklmada,
Öncelikle 3 senedir görev yapmış olduğum  Gültepe Özgençlik  camiasına teşekkürlerle başlamak istiyorum.3 sene boyunca  altyapıda vermiş olduğumuz emeklerin meyvesini  U-19  ve  A takımın şampiyon olmasıyla aldık.


Saha ,tesis ve maddi yönden  kısıtlı imkanlarla yapılan bu başarı herkesin büyük özverisiyle uzun yıllar unutulmayacak şekilde  gerçekleştirilmiştir.Bu kulüpte bulunduğum süre içersinde eğitimci kişiliğimle duruşumla oyunculara rol model olmaya çalıştım.Buradaki oyunculara ilçemizdeki birçok takımın aksine futbol eğitiminin yanında  iyi ahlaklı olmayı,kötü alışkanlıklardan uzak tutmayı, kaybetmeninde  bu oyunun doğal bir sonucu olduğunu gençlerimize aşılamaya çalıştık.


Sonuç olarak kısır çekişmelerin içine girmeyip uzun vadeli bir çalışma neticesinde hem sportif hem de sosyal yönden  başarıya ulaştık.Gültepe Özgençlik camiasına bundan sonraki mücadelelerinde başarılar diliyorum.


Birçok teklif almama rağmen Yeşilova Esnafspor’un  değerli başkan ve yöneticilerle  yapmış olduğum görüşmeler sonucunda bu kulübün kurumsal yapısı,misyon ve vizyonu benimle örtüştüğü  için karşılıklı olarak anlaşmaya vardık.Yeşilova Esnafspor’un   yeni tesisleri ile altyapısını tekrar yapılandırıp uzun vadede kulübe yetenekli ve ahlaklı oyuncular  yetiştirmek birinci önceliğimiz olacaktır.

Yeşilova Esnafspor kulüp Başkanı Ahmet Ulaş yapdığı açıklamada.
Türk Futboluna saysızı yetenekler kazandıran ve yıllarca altyapıda almış olduğu başarılarla adını duyuran Yeşilova Esnafspor yeniden yapılanmaya gittik bunun içinde öncelikle altyapıdan başladık ve altyapının başına kendini ispatlamış ve Eğitimci kişiliği olan UEFA B Lisansına sahip olan Ferhat Özdil hocamızla anlaşmaya vardık hem kulübümüz hemde ferhat hocamıza hayırlı olsun diyorum.Önümzüdeki sezon hem A Takımla hemde altyapıda başarılar ve şampiyonluklar yaşayacağız dedi.


HABER VE FOTO: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...