Cuma, Temmuz 22, 2011

K.K. Mevlanaspor antrenmalara devam ediyor

İstanbul Süper Amatör Ligin yeni ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor, antrenmanlara devam ediyor. 

K.K. Mevlanaspor Genel Kaptanı Sedat Salıcı, sitemize yaptığı açıklamada, bir süre önce topbaşı yapan takımın antrenmanlara devam ettiğini söyledi. Takımın, Teknik Direktör Mümin Topçu ve Yardımcı Antrenör Mustafa Kıvanç yönetiminde sabahları kros yaptıktan sonra, akşam da kendi tesislerinde  antrenman yaptığını kaydeden Sedat Salıcı, transfer çalışmalarının da sürdüğünü belirtti.

Mustafa Kıvanç ve Mümin Topçu

                         K.K. Mevlana'nın yeni sezonda giyeceği formalar.
 
Geçen yılki ekipten bazı oyuncular ile yollarını ayırdıklarını hatırlatan Salıcı, alt yapıdan bazı oyuncuları da kadroya dâhil ettiklerini, bunların dışında da, Teknik Direktör Mümin Topçu’nun eksik gördüğü mevkiler için tespit ettiği bazı oyuncular ile görüşmelerin devam ettiğini bildirdi.

Genel Kaptan Sedat Salıcı

Teknik Direktör Mümin Topçu ise, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve Liglerin başlama tarihine kadar hazır hale gelmeyi hedeflediklerini söyledi. Mümin Topçu, “Çok yararlı bir dönem geçiriyoruz. Oyuncularımız birbirlerine kaynaştı, bu da bizi memnun ediyor” dedi. Hem fiziksel olarak kuvvet ve kondisyon açısından, iyi noktaya bir gelmek için çalışmalarını sürdürdüklerine değinen Mümin Topçu şunları söyledi; Üzerinde ısrarla durduğumuz bir konu da oyuncularımızın bir takım olmayı öğrenmesi. Birbirlerine inanan ve eksiklerini kapatan ve ortak hareket eden bir takım olmalarına gayret ediyoruz. Bu aşamada çocukların birbirleriyle uyumu da bizi memnun ediyor.

HABER: BURAK KURTULUŞ 

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Münin hocama yenı sezonda başarılar dilerim Tahsin Özdemir

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.