Perşembe, Temmuz 21, 2011

Beylikdüzüspor’da görev bölümü yapıldı




Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Beylikdüzüspor’da görev bölümü, önceki akşam yapılan yönetim kurulu toplantısı ile gerçekti. Beylikdüzüspor’un Kavaklı Mahallesi'ndeki tesislerinde yapılan yönetim kurulu toplantısında tüm yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. 


'İddiamızı herkese göstereceğiz'
Yaklaşık iki saat süren toplantının ardından basının karşısına geçen Beylikdüzüspor’un yeni basın Sözcüsü Talat Çakır, toplantıdan çıkan kararları şöyle açıkladı: “Yönetim kurulumuzda alınan kararlar doğrultusunda tüm arkadaşlarımıza çeşitli görevler verildi. Görev dağılımı sonrası transfer komitesini de belirlemiş bulunuyoruz. Yeni sezona iddialı bir Beylikdüzüspor sürmek için kolları sıvamış bulunmaktayız. Bugün yarın da şu zamana kadar görüşülen hoca adaylarından birini de transfer komitesi olarak masaya yatırıp, Beylikdüzüspor’a layık ismi belirleyeceğiz. Hoca olayını hallettikten sonra da iç ve dış transfere yönelip Beylikdüzüspor’un ligde iyi yerlere geleceği bir ekibi oluşturacağız. Yeni sezonda adından en çok söz edilen kulüplerden biri olacağız ve iddiamızı lig başlayınca herkese göstereceğiz.”
Talat Çakır
İşte yönetim kurulu ve görevleri
Kulüp Başkanı; Tayfun Şen, As Başkan; Türker İnan, Futbol Şube Sorumlusu; Hüseyin Çolakoğlu, Genel Kaptan; Yalçın Özcan, Basın Sözcüsü; Talat Çakır, Muhasip; Zeki Terzi, Altyapı Sorumlusu; Kerim Bayraktaroğlu ve Metin Aydın, Spor Okulları Sorumlusu; Necati Aras, Sponsor ve Reklam Sorumlusu; (Balıkçı) Kenan Balcı. Engin Çetin, Mehmet Hepgül, Engin Çetin ve Kadir Çakır, Kulüp Müdürü; Mahmut Cilara, Voleybol Şube Sorumlusu; Mustafa Albayrak ve Şükrü Taşkın, Hukuk İşleri Sorumlusu; Kadir Çakır.


Transfer Komitesi
Beylikdüzüspor’da görev dağılımın ardından Transfer komitesi de belirlenmiş oldu. Buna göre Transfer komitesinde şu isimler yer alıyor; Selim Baştan, Hüseyin Çolakoğlu, Yalçın Özcan, Talat Çakır, Metin Aydın ve Mustafa Albayrak. Transfer Komitesi ilk icraatlarını Teknik Direktör ile yapacağı görüşmeyle yapacak.


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİN KESKİN

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...