Salı, Temmuz 26, 2011

Arnavutköy Belediyespor’da hedef yine şampiyonluk

İstanbul Süper Amatör Ligin takımlarından Arnavutköy Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Teknik Direktör Adnan Keskin, düzenli olarak çalışmalara devam ettiklerini, bu sezonda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Transfer edilen oyuncuların kaliteli ve yetenekli olduğuna dikkati çeken Keskin; “Süper Amatör Lig’de hedefimiz şampiyonluk. Bu hedefimize mutlaka ulaşmak istiyoruz. Bunun için de hazırlık dönemi büyük önem taşıyor. Kendi tesislerimizde çok güzel bir ortamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her gün antrenman yaparak enerji depoluyoruz. İdmanlarımız amacına ulaşıyor, özellikle eski ve yeni oyuncuların kısa zamanda birbirleriyle kaynaşmaları sevindirici bir gelişme” dedi.

İyi bir takım oluşturduklarını da belirten Keskin; “bu yıl bizim için daha farklı bir yıl olacak. Yeni sezonda kadromuz bol alternatifli olacak. Yöneticilerimiz transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kadromuzun büyük bölümünü koruduk, eksiklerimizi de kapatıp, lige sorunsuz başlamayı hedefliyoruz. Yaptığımız transferlerin hepsi bildiğimiz ve deneyimli oyuncular. Takıma güç vereceklerine inanıyorum” şeklinde konuştu.

Transferler tam isabet
Başarılı Teknik Adam Adnan Keskin ile geçtiğimiz sezon 1. Amatör Lig, 12. grupta şampiyon olan ve sezonu 1 ay önce sezonu açan, Arnavutköy Belediyespor, transferde kadrosuna önemli isimleri kattı.

Bu isimler; Arnavutköyspor’dan Güven ve Öner, Bollucaspor’dan İsmail ve Uğur, B.Kartaltepe’den kaleci Zafer, Gümüşsuyu’ndan Gökay ve Beyoğlu Yeniçarşı’dan Özgür.

Kalitemizi ispatladık
Arnavutköy Belediyespor Teknik Direktörü Adnan Keskin, sitemize yaptığı açıklamada, “Son iki sezon üst üste gösterdiğimiz başarıyla belli bir oyun kalitesine sahip olduğumuzu herkese gösterdik” dedi.

1.Amatör Ligde, şampiyonluğu ilan ettikleri Muradiyespor maçında, annesinin hastalığı sebebiyle, aklı sahada, kulağı evinde olan ve maç sonunda duygularını gizleyemeyip, gözyaşlarına engel olamayan başarılı Teknik Adam, “başarı için önce amaç ve hedef gerekir” dedi.

Adnan Keskin, Hayatta başarı dediğimiz şey; istediğimiz hedeflere ulaşabilmek, amaçlarımıza erişebilmektir. Bunun da yolu çok çalışmaktan geçer. Başarı kadar, başarısızlığın da insanın kendi eseri olduğunu ifade eden Keskin, Arnavutköy Belediyespor’da görev yapmaktan son derece mutlu olduğunun da altını çizdi.

Arnavutköy Belediyespor’da çok mutlu olduğunun altını çizen Ertuğrul Keskin, “Ben, burada olmaktan çok mutluyum. Kulübümü çok seviyorum. Arnavutköy Belediyespor benim hayatıma girdi. Futbolcu olarak defalarca Profesyonel Liglerde şampiyonluklar yaşamıştım. Ancak şimdi durum daha farklı, bir Antrenörlükte şampiyonluk yaşamak apayrı bir duygu” dedi.

Çok çalışıyoruz.
Adnan Keskin, “geçtiğimiz sezon tespit ettiğimiz bazı oyuncular ile anlaştık. Ancak transferlerimiz devam edecek. Gerekli gördüğümüz mevkilere 3 oyuncu daha almayı planlıyoruz." dedi.

İlk hazırlık maçı Pazar günü
Arnavutköy Belediyespor, kendisi gibi Süper Amatör Ligin takımlarından Bayrampaşa Kartaltepe ile 30 Temmuz 2011 Pazar günü saat 18’de bir hazırlık maçı yapacak.

HABER: BURAK KURTULUŞ  

2 yorum:

Adsız dedi ki...

gecen sene 16 da 16 yaparak şampiyon olan belediye takımı bu sene gerekli ve iyi transferler yaptı. gümüşsuyu ve kartaltepenin şampiyonlugunda önemli rol oynayan iki isim takıma gelmiş. arnavutköyden gelen oyuncular kaliteli ayaklar.. takım içi uyum ve arkadaşlık iyi durumda , amatör kümede sıkıntısız takımlar arasında, başarılı olmamamaları için sebep görmüyorum..

Burak Kurtulus dedi ki...

Hazırlık macı, Cumartesi gunüne aynı saate alındı.

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...