Cuma, Temmuz 29, 2011

Bergama Belediyespor kalesi emin ellerde

Geçtiğimiz sezon, Bölgesel Amatör Lig, 9. grupta mücadele eden Manisa’nın Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kulaspor kalesini koruyan Mustafa Kılıç, Bergama Belediyespor ile anlaştı.

Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluk hedefindeki Kırmızı-Lacivertliler her mevkiye kaliteli isimleri transfer ederek iddiasını ortaya koyuyor. Kaptan Ümit ve Ulucakspor’dan transfer edilen Abdullah’tan sonra Mustafa’yı da kadrosuna katan Bergama Belediyedpor kalesini güvence altına aldı.

İzmirspor alt yapısından yetişen Mustafa Kılıç, İzmirspor ve Altınordu ile 3. Lig tecrübesi yaşadıktan sonra, geçen sezon Manisa’nın Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Kulaspor’un kalesini korumuştu.

Bergama Belediyespor Transfer Komitesi Üyeleri Hüseyin Güngör, Erol Altuğ, Erkan Kılıç ve Bergama Belediyespor Asbaşkanı Hakan Karcı’nın da katıldığı imza töreninde konuşan Mustafa, “Çok iyi bir takıma geldiğimin farkındayım, Ümit Ağabey ve Abdullah ile tatlı bir rekabete girip, bundan kazançlı çıkacak olan Bergama Belediyespor kalesini gole kapatacağız’’ diye iddialı konuştu.

Bergama Genç İşadamları Derneği Başkanı ve Bergama Belediyespor Asbaşkanı Hakan Karcı, “İyi bir takım kurduğumuzu düşünüyoruz, bu yıl seyircimizin de desteği ile Türkiye Profesyonel 3. Ligine çıkacağımıza inanıyoruz. Takımımız iyi bir yola girdiğinde Bergama Belediyespor’a maddi destek bulmamız da kolaylaşacaktır, Bergamalılar, Bergamaspor’a eski heyecanı yakaladığında maddi manevi destek verecektir’’ dedi.


YEREL FUTBOL SİTESİ 

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...