Cuma, Temmuz 29, 2011

Mustafa Mete Ertem, Afyonkarahisar’da

Spor Toto 3. Lig takımlarından Afyonkarahisarspor yeni hocasını buldu. Yeni sezonda mor-beyazlı ekibi Çanakkale Dardanelspor’la özdeşleşen Mustafa Mete Ertem çalıştıracak.

Afyonkarahisarsporlu yöneticilerin uzun süredir devam eden hoca arayışları sona erdi. Yeni sezonda takımı Çanakkale Dardanelspor’u çalıştıran ve Dardanelspor'la sayısız başarı kazanan Mustafa Mete Ertem’le anlaştı.


Dardanelspor’dan birçok genç oyuncunun yetişmesinde büyük pay sahibi olan ve halen TÜFAD’ın Çanakkale Şube Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Mete Ertem, dün Afyonkarahisar’a giderek yeni Kulübüyle 2 yıllık sözleşme imzaladı. 50 yaşındaki Teknik Direktör, uzun yıllar Dardanelspor altyapısında da görev yapmıştı. Mustafa Mete Ertem, 3 sezon önce de Özel İdare Dardanelspor’u Türkiye Finallerine götürme başarısı göstermişti.

2 yorum:

Burak Kurtuluş dedi ki...

Mustafa Mete Ertem Hocamın iyiliğini gördüm. Kaliteli bir futbol adamıdır. Gelibolu-Alibeyköy maçında Gelibolu'nun başındaydı. Kaptan Semih Kırca ile ne zaman bir araya gelseler, hep o maçları konuşurlar. Afyonkarahisar'da inşaallah başarılı olur.

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...