Perşembe, Temmuz 28, 2011

Uşak Belediyespor transferde dolu dizgin

Bölgesel Amatör Lig’de yeni sezonda zirveye oynamak isteyen ve 3. Lig hasretine son vermek için oldukça iddialı bir kadroyu kurmaya çalışan Uşak Belediyespor Yönetim Kurulu, Teknik Direktör sorununu Gürsoy Turan ile çözdükten sonra transfer çalışmalarına başladı.

Teknik Direktör Gürsoy Turan’ın raporu doğrultusunda iç transferde santrafor Necmettin, kaleci Yakup, stoper Veysel, sağbek Serdar ve solbek Can’dan sonra, geçen yıl alt yapıdan A Takım’a kazandırılan Feyyaz ile anlaşarak iç transeri kayıpsız atlatmayı hedefleyen Uşak Belediyespor yönetimi dış transfer çalışmalarına da hızlı başladı.

Transfer listesindeki oyuncuları görüşme ve imzalar için Uşak’a çağırmaya başlayan Uşak Belediyespor Yönetim Kurulu, dış transferde ilk imzaları attırmaya başladı. İstanbul Feriköyspor'dan Önder Karaboğa (orta saha), Ayazağaspor’dan Yakup Karakum (stoper), Mersin Anamurspor’dan Bülent Aygün (kaleci) ve Salih Ateş (sağ açık) ile anlaşarak kadrosuna katan, Uşak Belediyespor’da, Başkan Bedi Beşkazanoğlu, “Hocamız Gürsoy Turan’ın talebi doğrultusunda iç ve dış transfer çalışmalarını en kısa zamanda bitirerek, Uşak halkının 3. Lig özlemine son verecek kadroyu kurmaya çalışıyoruz. Biz bu yola baş koyduk, ekip olarak, takım olarak bunu başaracağız“ dedi. Aşigolar dış transferde en az 6 oyuncuyu daha kadrosuna katmayı hedefliyor.


HABER-FOTOĞRAF: SERVET SARUN

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...