Pazar, Temmuz 31, 2011

Kazanan, hem Arnavutköy Belediyespor hem de dostluk oldu

İstanbul Süper Amatör Lig’in yeni iki ekibi Arnavutköy Belediyespor ile Bayrampaşa temsilcisi Kartaltepespor, yeni sezon öncesi hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

Arnavutköy Belediyesi Hasan Doğan Stadında, Arnavutköy Belediyespor ile Kartaltepe arasında oynanan karşılaşmayı iki ekibin yöneticileri de takip etti. Karşılaşma boyunca iki ekip teknik direktörü, hazırlık maçı olması nedeniyle bütün oyuncularına oynama şans verdi. İlk yarıda ev sahibi ekip Arnavutköy Belediyespor, Ercan’ın golü ile Kartaltepe karşısında 1-0 öne geçti. Kartaltepe bu gole Semih İle cevap verdi ve ilk yarı 1-1 eşitlikle sonuçlandı. 

İkinci yarıya Arnavutköy Belediyespor golle başladı.
İkinci yarıda Arnavutköy Belediyespor, sol taraftan geliştirdiği atakta ceza sahası içinde Erkan’ın vurduğu şutla top kalecinin ellerinden sekerek gol oldu. Bu gol ile Arnavutköy Belediyespor, Kartaltepe karşısında yeniden öne geçti. 2-1 Arnavutköy Belediyespor, golden sonra Fatih ile bir gol daha gol bularak, skoru 3-1’e getirdi. Maçta son saniyeler oynanırken, Arnavutköy Belediyespor Fatih ile bulduğu golle skoru 4-1’e getirerek, ilk hazırlık maçında kendi evinde sahadan 4-1 galip ayrıldı. Karşılaşmanın sona ermesi ile ilk hazırlık maçını oynayan Süper Amatör Lig’in iki yeni ekibinin teknik direktörlerinin maçla ilgili görüşlerini aldık.

Teknik Direktörlerin görüşleri:
Arnavutköy Belediyespor teknik direktörü Adnan Keskin sitemize yaptığı açıklamada; “İlk hazırlık maçımızı dost Kulübümüz Kartaltepespor ile oynadık. Yeni sezona bundan sonra da hazırlık maçları ile devam edeceğiz. Yaklaşık 1 aydır çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İyi tempoda oynanan bir maç oldu. Oyuncularımızdan memnunum inşallah İlçemizi Süper Amatör Lig’de en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.


Kartaltepespor teknik direktörü Erdal Çalışkan sitemize yaptığı açıklamada; “Oyuncularımızı görmek açısından yeni sezona hazırlık maçları ile devam edeceğiz. İyi bir maç oldu, şanssız yediğimiz goller sonucunda mağlup olduk. Bu maçla birlikte eksiklerimizi görmek açısından yeni sezona başarılı ve beklenen bir Kartaltepe sunacağız. Aramıza katılacak yeni oyuncularımız olacak ben şimdiden yeni sezonun hiçbir sakatlığın yaşanmaması ile birlikte hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Editörün Notu: Fotoğraflar Cumartesi günkü maçtan çekilmiştir. Ancak bir hata sonucu tarih yanlış verilmektedir. Düzeltemediğimiz özür dileriz.

HABER VE FOTOĞRAF: BOLKAN KARA

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.