Cumartesi, Temmuz 30, 2011

Esenyurtspor’un çehresi değişiyor




Son günlerde yaptığı transferlerle ve hedefleriyle bir anda batı İstanbul'un en çok konuşulan kulüpleri arasında yerini ilk sıralara taşıyan Esenyurtspor’da önemli gelişmeler yaşanıyor. 1. Amatör Lig'de yer alan Esenyurtspor’un sadece futbol kulübü olmayacağını vurgulayan kulüp başkanı Hasan Kara, ismi yazıldığı gibi birçok Branşta yer alarak gerçek olan Esenyurt Spor Kulübü unvanına erişmeyi amaçladıklarını söyledi. 


Futbolun dışında bireysel anlamda sporlara da yer vereceklerini söyleyen Başkan kara, öncelikle Güreş takımı kurup ardından da Bayan Voleybolunu da bu güzel ilçeye getirmeyi amaçladıklarını söyledi. Bu işleri yaparken Sponsorların büyük desteğini arkalarına aldıklarını inkâr etmeyen Kara, Esenyurt’un Futbol kulübü olma noktasından uzak kalacağını ve tam anlamıyla ismi yazıldığı gibi Esenyurt Spor Kulübü unvanına yakışır şekilde mücadele vereceğini belirtti. 


Sponsor firmaların Esenyurt’a desteğinin şartları olduğunu söyleyen Başkan kara, bu şartları yerine getirmeleri durumunda bu desteğin devam edeceğinin garantisini aldıklarını söyledi. Güreş ve voleyboldan sonra diğer branşlara da yöneleceklerini söyleyen Başkan kara, bununla ilgili gerekli çalışmaları yapma adına adımlarını atmaya devam edeceklerini dile getirdi.


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...