Cumartesi, Temmuz 30, 2011

İstanbul Hakemleri sezonu açtı


Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) İstanbul Şubesi, 2011-2012 futbol sezonunu düzenlenen törenle açtı.

Burhan Felek Spor Tesisleri Ekrem Koçak Atletizm Sahası'nda gerçekleştirilen açılışa,  TFF Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu, MHK Üyesi ve 1. Bölge Sorumlusu Yahya Diker,   İSTFİ Başkanı Yemen Ekşioğlu,İASKF Başkanı Ali Düşmez, TFFHGD İstanbul Şube Başkanı Ahmet Şahin, Kulüpler Birliği Başkanları, Spor Kulüpleri Temsilcileri, Hakem camiasının önemli isimleri, İstanbul bölgesi Hakemleri ve yakınları katıldı.

TFFHGD İstanbul Şubesi Başkanı Ahmet Şahin, açılış konuşmasında,  törene katılan konuklara ve sporsorlara ayrı, ayrı teşekkür ederken, Türkiye'de bir ilk olan Hakem Müzesinin Yapında muhteşem destek sağlayan Özel Gaziosmanpaşa Hastanelerine emeklerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu konuşmasının özetinde, İASKF, İl Başkanlığı ve TFFHGD ve İstanbul İl Hakem Kurulu ile, İstanbul Futbolu için birlik içinde olduklarını bildirerek, "Hakemlerimize de teşekkür ederim" diyerek yeni sezonun Hakemlere başarılar getirmesi dilekleriyle sözlerini noktaladı.

İASKF Başkanı Ali Düşmez konuşma özetinde Yeni bir oluşum ve kaybedilen zamanın kazanılması adına takım arkadaşlarımla birlikte yoğun mesai harcadıklarını ve her kurum ve kuruluşun yanında olacaklarını biz bir aileyiz sözü çerçevesinde İstanbul hakemlerinin bu muhteşem akşamında yanında olmaktan duydukları memnuniyetini dile getirdi.

MHK Başkanı Namoğlu açılışta yaptığı konuşmada, hakemlerin ligler başlayacakmış gibi hazırladıklarını, ertelemeye üzüldüklerini ifade ederek "Ama bize de en azından bu zamanı değerlendirme fırsatı verdi. İnanıyorum ki hakem arkadaşlarımız bu sene çok daha iyi bir performans ortaya koyacaklar. Bu anlamda dileğimiz ligin bir an evvel başlaması. Hakem arkadaşlarımızın sahalara çıkıp kendilerini gösterecekleri bir ortam sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz" diye konuştu.



Bu arada, sezon açılış töreni öncesinde, Burhan Felek Spor Tesisleri alanı içinde bulunan TFFHGD Şubesi'nde yaptırılan Gaziosmanpaşa Hastanesi Hakem Müzesi'nin açılışı da müzeye zengin meteryalar bağışlayan Dünya kupası yöneten ilk Hakem özelliği taşıyan  Doğan Babacan, Erkan Göksel, Özcan Oal ve Yahya Diker tarafından yapılan duygusal konuşmaların ardından yapıldı.

Müzede, eski Hakemler Doğan Babacan, Özcan Oal, Erkan Göksel, Hilmi Ok, Yusuf Namoğlu ve Ertuğrul Dilek'in, Hakemlik dönemlerinde uluslararası arenada yönettikleri maçlardan kalan hatıraları sergilenecek. Gece Sponsorlara verilen hediyelerle ve muhteşem konserle son buldu…

Biz de Yerel Futbol ailesi olarak, tüm Hakemlerimize 2011-2012 futbol sezonunda Allah Hakem Şansı versin diyerek, başarılar diliyoruz.


HABER: BARBAROS AKKOYUNLU
Fotoğraflar: tffhgdistanbul.org

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...