Çarşamba, Temmuz 27, 2011

İstanbul Halı Saha Ligi başlıyor

Türkiye Futbol Federasyonu’nun 'Herkes İçin Futbol' Talimatnamesi’ne uygun olarak iki sezondur başarılı bir şekilde organize edilen İstanbul Ligi'nin yeni sezonu 17 Eylül’de başlayacak. 

Rövanşsız normal sezon maçlarını Play-Off turunun takip edeceği, İstanbul Halı Saha Ligi’nde yine heyecan doruğa çıkacak. Lig maçları boyunca gözlemci ve sağlık personellerinin hazır bulunacağı büyük mücadele bu sezon İstanbul’un her iki yakasında da oynanacak.

Yenilenen görsel hizmetler.
İkinci sezonda verilmeye başlanan maç özetleri hizmeti, yeni sezonda kalitesi artırılarak verilmeye devam edecek. Her maçta Full HD kameralarla çekilen görüntüler, istanbulligi.com adresinden yayınlanacak. Bunun yanı sıra her maçta görev yapacak olan profesyonel fotoğrafçılar önemli fotoğraflarla bu heyecanı ölümsüz kılacak.

Haftalık ve sezonluk ödüller.
İstanbul Ligi' nde haftalık ve sezonluk ödüller verilecek. Her hafta bir kişi haftanın oyuncusu seçilecek ve ödülünü alacak. Buna ek olarak sezon sonunda kupa, madalya ve plaketlerin yanı sıra, Sezonun kalecisi, defansı, orta sahası, forveti ve gol kralına verilecek bireysel ödüller de cabası.

Rakip aramaktan sıkılanlara.
Eğer sizin de bir halı sahada oynadığınız arkadaşlarınız varsa ve aranızda oynamak artık keyif vermiyorsa, her hafta başka rakipler aramaktan sıkıldıysanız İstanbul Ligi tam size göre.

Takımım yok diye üzülme.
Bir türlü arkadaş çevresini organize edemeyenler ya da "takım kurmaya vaktim yok, ben sadece oynarım" diyen futbol sevdalılarını unutmayan İstanbul Ligi, onlara da bireysel başvuru imkanı tanıyor. Bireysel başvurular değerlendirilecek ve ihtiyacı olan takımlara bu oyuncular önerilecek.

En önemli kriter centilmenlik.
İstanbul Ligi her başvuran takımı lige almıyor. Fair Play ruhuna inanan ve bu ruhu taşıdığına inanan, sadece kazanmayı değil futbol oynamayı seven takımların başvuruları bekleniyor.

Son başvuru: 1 Eylül 2011 Çarşamba
Ayrıntılı bilgi için ve başvuru için: http://www.istanbulligi.com/


YEREL FUTBOL SİTESİ 

4 yorum:

Adsız dedi ki...

burdada yaş sınırı varmı ben 32 yaşındayım :)

Adsız dedi ki...

amatör kurul yemen bey başkanlığında acil toplansın kontenjan için .....Döktürsün incilerini sonrada ...

Adsız dedi ki...

ben 65 yaşındayım(ruhum 20) bana ğöre takım varmı?mefkim forfet 25 gol garanti atarım: TAKUNYA 9 SIRT NUMARAM

Adsız dedi ki...

yaş kontejyanı açıklanmamış, federasyon biran önce açıklasa da ona göre tedbir alınsa...

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.