Cuma, Temmuz 29, 2011

Ortabayırspor taraftar grubu “cefakar” kuruldu

Ortabayır semtinin gençleri, yıllardır Amatörde Liglerde mücadele eden Ortabayır Spor Kulübüne, taraftar ve tribünde destek anlamında sahip çıkma vaktinin geldiğini söylüyorlar. Yaklaşık 40-50 kişilik kurulan bir taraftar grubu. Yeni sezondan beklentileri yüksek olan taraftarın tek amacı şampiyon olmak değil, “şerefli” ikincilikler görmek. Kendilerine Ortabayır Spor Kulübünün de destek olmasını bekleyen taraftarlar, ilerleyen günlerde bu sene oynanacak olan maçlar için tribün görselleri hazırlayacaklar. 20-25 adet el yapımı yapılacak pankartlar ligin ilk maçında tribünlerde olacak.

Taraftarın bir de büyük projesi var. Kağıthane Hasbahçe Stadında oynanan herhangi bir maçta bütün tribünü kapatan bir flama açılacak. El yapımı olan bu flama için çalışmalar 1-2 hafta içinde başlayacak. O maçta tribünde yer almayacaklarını belirten taraftarlar, “Bazen en iyi destek susmaktır” dediler. Flamanın üzerinde ise “şampiyon sensin” yazacak. Bu flamanın açılacağı maç öncesi ise Ortabayır meydanda taraftarlar futbolcuları meşalelerle yola koyacaklar. Yeni sezon her şeyin yenisini getirecek. Taraftarın grup ismi ise; “Cefakar”

Neden cefakar? diye soranlara da; “Yıllardır amatörde çok çile, çok cefa çektik. Bunlara rağmen Ortabayır halkı takımını yalnız bırakmadı. Grup ismimiz oradan gelmektedir” şeklinde bilgilendirme yapıyorlar.

YEREL FUTBOL SİTESİ 

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.