Perşembe, Temmuz 21, 2011

Mestan: Hedef 2015'te profesyonel lig




Bursa Süper Amatör Lig ekiplerinden İnegöl Kurtuluşspor’da yapılan genel kurulun ardından oluşturulan yeni yönetim görev dağılımını gerçekleştirdi. Yeni yönetim kurulunu ve görev dağılımını basın mensupları ile paylaşan Sarı-Kırmızılı kulübün başkanı Ahmet Mestan, geçtiğimiz hafta yaptıkları olağanüstü genel kurul neticesinde göreve geldiklerini kaydederek şöyle konuştu:  “Yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kurtuluşspor camiasına hizmet için buradayız. Hep birlikte Kurtuluşspor’u hak ettiği yere çıkarmak istiyoruz. 25 kişilik yönetim kadromuz oluştu çok güçlü bir yönetim kurulu kadromuz var. Kurtuluşspor her zaman ligdeki hedefi üst sıralardadır. 2015 yılına profesyonel lig hedefi koyduk ve bu doğrultuda ilk olarak hedefimiz bu sene bal ligine çıkmak bu hedefe ulaşmak için yönetim kurulumuzla birlikte iyi bir kadro kuracağız.”  


Yeni yönetim 25 kişi
Ahmet Mestan başkanlığında 25 kişiden oluşan yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: As Başkan Gülbey Koçan, Başkan Yardımcısı Murat Şirin, Başkan Yardımcısı Hüseyin Sadırlı, Başkan Yardımcısı Alper Tunga Ercan, Başkan Yardımcısı Ahmet Aka, Başkan Yardımcısı Kemal Malgaralı, Başkan Yardımcısı Özkan Karadağ, Başkan Yardımcısı Bülent Salık, Tesisler Sorumlusu Mahmut Durmuş, Tesisler Sorumlusu Özgen Kurşun, Kulüp Sekreteri Mehmet Çalık, Muhasip İsmail Döngel, Genel Kaptan Caner Ergül, Alt Yapı Sorumlusu Sami Özen, Alt Yapı Sorumlusu Mehmet Karsel, Federasyon Temsilcisi Erdinç Altınöz, Federasyon Temsilcisi Muhammet Bayram, Reklam ve Pazarlama sorumlusu İsmail Bilican, Basın Sözcüsü Kadir Kıratlı, İdari Menajer ve Üye Ömer Vatansever, Üye Hayati Demiray, Üye Aykut Kaya, Üye Halil İbrahim Divli.


HABER-FOTOĞRAF: ŞABAN KILIÇÇI

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...