Salı, Temmuz 26, 2011

Fatih amatörlerine ‘Demir’ gibi destek




Fatih Belediye Başkanı Dr. Mustafa Demir'in spora katkıları devam ediyor. Fatih Belediye Başkanlığı son olarak ilçedeki 46 spor kulübüne malzeme yardımı yaptı.46 Kulübün yetkilisinin hazır bulunduğu törene şehir dışında olmasından dolayı katılamayan Başkan Dr. Demir’i Fatih Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Suer, Meclis Üyeleri Gökhan Çayan ve Hasan Morgül temsil etti. 


Fatih Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı aynı Zamanda İASKF, As Başkanı Murat Kapusuz, İASKF Yönetim Kurulu üyelerinden Cemalettin İnanç ve Sabri Gözaydın’ın yanı sıra, İASKF, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Ali Düşmez, Başkan Yardımcıları Ahmet Karaman ve Fikret Sivri’de Malzeme dağıtım törenine katılarak bu güzelliğe eşlik ettiler. Büyük bir katılımla gerçekleşen malzeme yardımına ilginin had safhada olduğu gözlendi. Mimarsinan Stadında gerçekleşen malzeme yardımına katılan Siyasiler ve spor adamları, bu güzelliğin her daim devam etmesini dilediler.


Açılış konuşmasını Kapusuz yaptı
Fatih Mimarsinan stadındaki Malzeme dağıtım töreni öncesi açılış konuşmasını Fatih Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı aynı Zamanda İASKF, As Başkanı Murat Kapusuz yaptı. Kapusuz, Amatör Spor kulüplerinin sıkıntılarına değindi ve bu sıkıntıların bir an evvel çözüme ulaşması için gerekli adımların daha hızlı bir şekilde atılması gerektiğini söyledi. Fatih Amatör Spor Kulüpleri olarak sporu seven ve spor kulüplerinin yanında olan Mustafa Demir gibi bir Belediye Başkanlarının olmasından dolayı kendilerini çok şanslı hissettiklerini söyleyen Başkan Kapusuz, şunları söyledi: “Öncelikle Belediye Başkanımız sayın Dr. Mustafa Demir’e şahsım, Fatih Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Yönetim Kurulu ve Fatih’in tüm Amatör Spor Kulüpleri adına kendilerine camialarımıza yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Böyle bir hizmeti herkesin alkışlamasını istiyorum. 46 Kulübün faal anlamda spor yaşantısını sürdüren Koskoca Fatih ilçesinde düne kadar iki tane stadımız bulunuyordu. Vefa Stadını zaten buradaki kulüplerimizin kullanma lüksü yoktu ve sadece tüm yük Namık Sevik Stadı'na yüklenmiş vaziyetteydi. Bugün bakıldığında Mimarsinan Stadı ve Kumkapı sahaları, maç oynanır hale geldi. Bu sahaları bizlere kazandıran ve bu güzelliklerden yararlanmamız adına gerekli eğilimi gösteren Belediye Başkanımız sayın Dr. Mustafa Demir’e bir kez daha huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bizlerde bu güzelliklere asla göz ardı etmeyip, kulüplere verilen destekleri başarılı neticeler alarak Başkan Demir’e iade edeceğiz. Bizim başarımızla sayın başkanımızın da bizlerle gurur duyacağı başarıları alarak yüzünü asla kara çıkartmayacağız.”


Suer: Paylaşımı iyi yapmalıyız
Fatih Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Suer, Fatih belediyesi olarak paylaşımcı olmaları, bu paylaşımı yaparken hata yapmamaya gayret gösterdiklerini söyledi. Bir çorbayı nasıl paylaşacaklarını söyleyen Suer, adaleti elden bırakmamak için büyük gayret sarf ettiklerini, çorbadan herkese azda olsa bir kaşık vermeye gayret gösterdiklerini dile getirdi. Başkan Yardımcısı Suer, sözlerine şöyle devam etti, “Burada hazır bulunan 46 kulübün yetkilileri, bugün buraya camialarına verdiğimiz malzemeleri almak için gelmiş bulunmaktalar. Bizler belediye olarak onlara her zaman en iyisini verme gayretleri içerisindeyiz. Adaletli dağılım yapma adına büyük bir mücadele örneği sergiliyoruz. Her tarafı eşit görüp güzellikleri paylaşma adına her türlü hizmetlerin yanında olduğumuzu herkesin bilmesini istiyorum. Fatih’te Amatör Spor Kulüplerinin kalkınması ve ayakta kalabilmesi adına büyük bir mücadele örneği sergileyen Fatih Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Murat Kapusuz ve Yönetim Kurulu üyelerini, bu mücadelelerinden dolayı yürekten kutluyorum. Bildiğiniz üzerine Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mustafa Demir, şehir dışında olduğundan bu hizmeti sunmak ve malzemelerin dağıtımını gerçekleştirmek bana nasip oldu. Başkanımızın sizlere selamlarını getirerek başarı dileklerini ilettiğini de paylaşmak istiyorum. Yeni sezonda tüm takımlarımıza bende başarı dileklerimi iletiyor, bu malzemelerle başarılı neticelerin altına imzalarını atmanızı bekliyorum” dedi.


Düşmez, sorunları dinledi
İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Bakanı Ali Düşmez de Malzeme Dağıtım törenine katılarak spor kulüplerinin sorunlarını dinledi. Başkan Düşmez, Amatör Spor Kulüplerinin sıkıntılarını çok iyi bildiklerini, kendilerine zaman tanınması durumunda bu sıkıntıları asgariye indirmek için söz büyük bir gayret içerisinde olacaklarını söyledi. Büyük bir güç ile Seçimi kazandıklarını ve bu seçimde herkesin adil bir genel kurulda yer aldığını söyleyen Başkan Düşmez, “Amatör sporun sorunlarını yakından takip etmekteyim ve bu sıkıntıları bizim dönemimizde en asgariye çekme adına güzel işlerin altına imzamızı koyacağımızı buradan müjdelemek istiyorum. Bizleri buraya sizler seçtiniz ve haklı olarak hizmet bekleyeceksiniz. Hizmeti verirken bu hizmete sadece alkış yapılmasını beklemeyeceğiz. Biz hizmeti verip bu hizmetin karşılığı olan başarıyı sizlerden bekleyeceğiz. Bizlere oy verenler zaten bellidir onun için bizlere oy vermeyenlerin gönlüne girmeye çalışacağız. Asla hiçbir kulübü aşrı tutmayacağız ve eşit şartlarda hep onların yanında olacağız. Bizleri tanımayanları ziyaret edip kendimizi tanıtarak neler yapabileceğimizi onlara bir bir anlatacağız. Onlara da bir sonraki dönemde sandığın başına büyük bir keyifle giderek başkanlarını seçmelerini sağlayacağız. Bu kurumda asla ben kelimesi olmayacak. Ben yalnız başıma hiçbir işin üstesinden gelemem, ama ekip olarak yani bizler birlik ve beraberlik içerisinde büyük hizmetler vererek sorunlarını azaltabiliriz. Ben buradan Fatih Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Demir’e ve Başkan yardımcısı Hasan Suer’e yönetim kurulum adına bu desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca benim yönetim kurulumda yer alan ve As Başkanlık görevinde bulunan Fatih Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Murat Kapusuz ve ekibine de bu güzelliklere ev sahipliği yaptıkları için ayrıca teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu. 


Diğer taraftan malzemelerini büyük bir mutlulukla teslim aylan 46 kulübün yetkilileri, bu güzelliğe vesile olanlara ve malzeme yardımında bulunan Fatih Belediye Başkanı Dr. Mustafa Demir’e teşekkür ettiklerini söylediler.


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN

1 yorum:

Adsız dedi ki...

1 Takım Forma, Birkaç Tane Top, Eşofman Ayakkabı. Bittimi Takımlaın Dertleri Şimdi. Sayın Fatih Demir 46 Takım Arasından Bi Tane Prof Takımın Yok Hala Neyle Övünüyorsun. Kumkapıda Bi Tane Tesis Yaptın Yapma Amacın Neydi Anlamadım Öyle Boş Duruyor. Resmi Maçlarda Oynanmayacak Orda Yazık Değil Mi Öyle Bi Alana...

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.