Pazar, Temmuz 24, 2011

Ayazağa Esenspor, 5 Ağustos'da sezonu açıyor


2011-2012 Sezonunda İstanbul 1. Amatör Kümede mücadele edecek olan Şişli temsilcisi Ayazağa Esenspor, 5 Ağustos'ta, yeni sezonun ilk antremanına Teknik Direktör Mahmut Özkan yönetiminde başlıyor.

Yerel futbol sitemize yaptığı açıklamada Özkan sözlerine şöyle başladı; Şu anda Türk futbolundaki çalkantıların gölgesinde ve Ramazan ayınında aynı döneme rastlamasından, her sezon gelenek haline getirilen şu tarihde başlıyacağı açıklanan ve başlatılamayan ve ertelenen 1. Amatör küme hazırlıklarına 5 Ağustos'da yeni bakımını yaptırdığımız tesislerimizde açmayı planlıyoruz. 

Gençler bizim için önemli.
Geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi bu sezonda kendi alt yapımızdan yetiştirdiğimiz 93,94,95 doğumlu evlatlarımızla ve iki tercihli futbolcu ile bu yolda yeni aramıza katılan iki yöneticimizle semtimiz olan Ayazağamızı iyi temsil etmek istiyoruz. Transfer yapma olanağımız az ekonomik sıkıntılar var.  

1. Amatör kümeye üç Ayazağa takımı renk katacak.
SAL'dan düşen Ayazağaspor, 2. Amatör Kümeden şampiyon olarak çıkan ve Ayazağa Esenspor'unda 1.Amatör ligde olması bu lige ayır bir renk katacağı görülüyor.

İyi kura çekersek Süper Amatör'e çıkma şansımız olur.
2011 / 2012 sezonunda iyi bir kura çekersek gençlerimizinde gayretleri ile Süper Amatör kümede olmamız hiçte zor değil. İdmanlarımızı akşam saatlerinde gerçekleştireceğiz. bir çok futbolcumuz işte çalıştığından böyle bir uygulama gittik.

Aileler alt yapıya artık çocuklarını yollamıyor.
Sekiz yıldır gözlemlediğim ve ilk defa Yerel futbol sitesine açıklamakta sakınca görmediğim bir diğer konuda Ayazağa ve çevre semtlerde ekonomik durumları iyi gitmeyen bir çok aile belirli yaştan sonra çocuklarını futboldan çok para kazanacağı işlere vermeye başladılar. Tabi futbolda yaşanan şike teşvik olaylarıda artık bu sektöre güveni iyice azalttı. Avrupayı örnek aldığımız söyleniyor ama Türk futbolu son dönemde çok büyük kayıplar içinde. Tekrar söylüyorum Alt yapıdan artık futbolcu çıkmıyor. 300 kişilik alt yapımızla her kategoride önde gelen kulüpler arasında yer aldığımız dönemlerde artık mumla arar olduk. Alt yapımızda şuanda sadece 105 kişi mevcut ve hangi kategorileri çıkartacağımız konusunda sıkıntılar yaşayacağımız aşikar.

Şampiyon Nilüfer Gökay İÖO. Kutlarım
A Takım bazında kurulmasından kısa bir süre sonra şampiyon olan semtimizin takımı Nilüfer Gökay kulübünü başarılarından dolayı tebrik ederim. 

İASKF yönetim kuruluna başarılar dilerim.
Mahmut Özkan, Sayın Ali Düşmez ve Yönetim Kurulu'na başarılar dileyerek sözlerini tamamladı. 

HABER VE RESİM : YÜKSEL CIRT

3 yorum:

NİLÜFER GÖKAY S.K dedi ki...

bizlerde KARDEŞ KLÜBLERİMİZDEN HATTA AMATÖR KÜMEDE BİZDEN DAHA TECRÜBELİ OLAN AYNI SEMT 3 RENK 3AYNI HEDEF LERDEN BIR TANESİ OLAN AYAZAGA ESENSPORUMUZU VE MAHMUT HOCAMIZA YENİ SEZONDA BAŞARILAR DİLER KLUBUMUZ NİLÜFERGÖKAY S.K İÇİN İYİ DİLEKLERİ VE TEMENNİLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ...N.G.S.K YÖNETİMİ

Adsız dedi ki...

bazı noktalara katılmıyoruz Hocam!! şike teşvik aile geçim para sektör, türk futbolu ( nezaman iyiydiki biz ğöremedik) yorum yazarken biraz dikkat edin diye düşünüyoruz. TİLKİ

Adsız dedi ki...

ayazağa esenspor..deyince mahmut hoca....bu nasıl iş..emeklilik nezaman hocam

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.