Cuma, Temmuz 29, 2011

Yeni Tahkimden İzmirspor'a Müjde !

Geçtiğimiz sezon oturma izni bittiği yabancı oyuncusunu süre bitiminde oynatması nedeniyle kazandığı 2 maçta hükmen yenik sayılıp kontenjan nedeniyle BAL'a veda eden İzmirspor,yeni oluşturulan tahkim kuruluna yaptığı itirazda haklı bulundu. 

Yeni Tahkim Kurulu yapılan duruşmalı oturum sonucunda 01.04.2011 tarihinde oynanan Yeni Milasspor -İzmirspor müsabakası ile 10.04.2011 tarihinde oynanan İzmirspor -Denizli Yeşilköyspor müsabakasıyla ilgili olarak 5 günlük süre içerinde itiraz yapılmaması nedeniyle  ceza tayinine yer olmadığına karar verdi ve İzmirspor'un bu maçları kazandığını onayladı.

Ne Olacak Şimdi ?
Eski Tahkimin kararını yeni tahkime taşıyıp büyük bir hukuk mücadelesi veren İzmirspor bugün BAL'a katılacak takımların belli olması nedeniyle Yeşilovaspor ile baraj maçı oynamadan doğrudan BAL'a alınması bekleniyor.

Foça Belediyespor Şaşkın
2011-2012 sezonunda BAL'da yeralabilmek için yapılan baraj maçında Yeşilovaspor'u yenip BAL'da kalmayı başaran Foça Belediyespor cephesi ise şaşkın.Konu ile ilgili AFDK'nin önümüzdeki günlerde aleyhinde alacağı kararları Tahkim'e taşıma şansına sahip bulunan Foça Belediyespor Tahkim'in kararlarına itiraz yapılamaması nedeniyle buradan hakkında çıkacak olumsuz kararada itiraz edemeyecek.

İzmir Kontanjanı 5+2 Olabilir
Görüşlerini aldığımız bazı yöneticiler ise bu saatten sonra Foça Belediyespor'un düşürülmesinin doğru olamayacağını,İzmirspor ile Yeşilova arasında bir baraj maçı içinde geç kalındığı için İzmir'in bu sezon 5 olan takım kontenjanının Torbalıspor'un TFF 3.ligden düşmesi ve Foça Belediye'nin de BAL'dan düşürülmemesi ile 2 takım fazla kontenjanla oynanacağını iddaa ettiler.

YEREL FUTBOL SİTESİ

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Şaşırmış bu adamlar ya eski tahkim kurulu bunu nasıl atlar...Bunlar hukukçu değil mi ?

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...