Pazartesi, Temmuz 25, 2011

27+4 uygulamasına protesto için TFF'ye yürünecek



Futbol Federasyonu'nun amatör liglerde 27 yaş üzerini kontenjan saymasına ve kadrodaki kontenjan sayısını 4'te sınırlamasına tepkiler çığ gibi büyüyor.


İnsanların futbol oynamasına engel olan bu uygulamayı protesto için perşembe günü İstanbul-İstinye'deki TFF Binası'na bir protesto yürüyüşü yapılacak. Kanyon Alışveriş Merkezi önünde saat 14.00'te toplanacak grup, buradan TFF'ye yürüyecek. Organizatörler, protestoya tüm amatör camiadan destek istedi.


Protestonun Facebook Sayfası'na gitmek için tıklayın


TEPKİ İÇİN FAKS KAMPANYASI!


Futbolseverlerin, konuya tepki için TFF'ye faks çekmelerinin etkili yollardan biri olacağı öğrenildi.


Bu konuyla ilgili TFF'ye düşüncelerini aktarmak isteyen herkes 0 312 473 45 02 numarasına faks çekebilirler

13 yorum:

Adsız dedi ki...

sadece buraya yaptıgımız yorumlarla kalmayalım belirlenen tarih ve saate hep birlikte tek vucüt olup yürüyelim arkadaşalr ben inanıyorum ki bir çok degerli hocalarımız<z da bizimle olacaktır amatör ruha gönül veren herkezi beklıyoruz

Amaç Şenozan dedi ki...

Sevgili arkadaşlar bu karar iddialı kulüpler için de futbolcular için de büyük bir infial.27 yaş ve altındaki arkadaşlar ileride sizler de kontenjan durumuna düşeceksiniz omuz omuza verin yürüyüşe herkes gelecek!

erolarslan dedi ki...

eyyy federasyon yönetimi futbolu büyük bir ağaç farz edecek olursak, amatör futbolcular onun köküdür siz ağacı güzelleştirmek için dallarını süslüyorsunuz ama ağacın kökünü baltalarla parçalamaktasınız haberiniz yok. zahiren çok güzel bir ağaç oluşturduğunuzu düşünebilirsiniz ama şunu bilinki kök olmadan ağaç yaşayamaz, beslenemez ölür. SİZDE KATİL OLURSUNUZ...!bu ağacı kurtarmak adına inşallah perşembe günü orada olacam tüm amatör futbol gönüllülerini bekliyorum, kimse kendini soyutlamasın gün gelecek hepimiz bu ağaç altında gölgeleneceğiz.

Adsız dedi ki...

25 yasa cıkmaya ne demelı arkadaslar ya bu federasyon kafayı yemıs olmalı.ıcler acısı su durum gercekten yazıklar olsun.

Adsız dedi ki...

kardeslerım futbolda yaş sınırlamasını protesto ediyoruz
Amatörde kontenjana HAYIR !!!
arkadaslar alınan bu karar tertemız lıgımıze kılıt vurmaktır.genclerın önunu acmak ıcın alındıgı soylenen bu kararla binlerce kardesımız ekmegınden olacak buna dur dıyelım KAYBETÇEK HİÇBIRŞEYİMİZ YOK AMA KAZANACAK GÜCÜMÜZ olduguna ınanıyorum.....

Muhammed Gültaşlar dedi ki...

Şampıyonluk yolunda Beraber Forma ıslattıgım ama sımdı Sıkıntı ceken arkadaslarım ıcın bende Yuruyuse katılacagım..Bugun Onlara yarın Bıze ! Allah Gonlunuze gore versın ..

Adsız dedi ki...

katılım yüksek olmalı herkez arkadaşını davet etsin.

Adsız dedi ki...

26 yaşında fulbolcu arıyoruz dertleri yok ya.....

Adsız dedi ki...

ne oldu hazır ekmekciler birazda alt yapıya yönelseydiniz ohh birileri pişirsin siz sofraya koyun yiyin bence en buyuk tepki sizlerin çünku alt yapılardan tanıdıgınız oyuncu yook kurulu düzeniniz bozuldu sevgili antrenörler,
kesinlikle hiç bir futbolcu kardeşime bir söz söylemek istemem belkii yavaş yavaş yapılmalıydı ama bir yerden kesinlikle başlanmalı degerli hocalarım korkmayın o kadar çok 90 91 92 93 lu kaliteli oyuncular varki piyasada ama sizler buyuk paralara iyi isimler almak istiyorsunuz şimdi sizlere kolay gelsin
bence kulüp başkanları bunu desteklemeli ekeoneomik acıdan

Adsız dedi ki...

arkadaşlar ben kartaldan gelecem buluşma yerine nasıl ulaşırım bilgilerdirirmisiniz.

Adsız dedi ki...

Ben futbolcuda değilim ,herhangi bir kulüplerde bir ilişkim yok dışarıdan bir futbol izleyicisi olarak yazıyorum.

Johan Cruyff 36 yaşına olduğu gerekçesiyle Ajax yöneticileri tarafından sözleşmesi uzatılmaz ve Johan Cruyff buna bozularak Feyenoord'a gider ve o sezon Feyenoord şampiyon olur.

Efsane gol sanatçısı Romario 43 yaşına kadar futbol oynadı ,keza Ronaldo'da bunlar 23 yaşında da gol sanatçısıydı 43 yaşındada.

Hagi,Taffarel ,Popescu vb bunlar bizim için efsane oyunculardı bunlar Türkiye'ye geldiklerinde kaç yaşındaydı acaba...

Genç bir çocuk kulübünüzde başladı futbol oynamaya ,futbol tutkusu daha ağır batığından idmanlara gelmek için ve benzeri sebeplerden eğitimde yarıda kesildi ,sonra askerlik falan derken bir meslekte tutturamadı, birinci lig veya ikinci ligede kapağı atamadı tek dayanağı olan futboldan aldığı gelir ile geçinen insanlara nasıl bunu anlatabilirsiniz.Bu kararı alan abiler hiç mi bu işin ekonomik boyutunu düşünmez veya parasızlığın ,işsizliğin ne olduğunu bilmez o zaman sizin şık elbiseleriniz ve parlak ayakkabılarınızda bu insanların geleceği kayıp mı olsun.


Abinin biri yorum yazmış demiş ki"90,91,92"doğumlu çok iyi oyuncular var 90 doğumlu bir oyuncu 22 yaşına girmeye hazırlanıyor acaba diyor mu oğlum önünde kocaman 5 yıl var bu 3 yıl zaten mecburen bizdesin sana kalıyor 2 yıl o rada ne yaptınsa yaptın 2 yıl istihdam olan bir meslek olurmu ve siz bu gençlerin geleceğinden hiçmi korkmuyor musunuz .

Tabiki kulüpler alt yapılarını geliştirmeli ,güçlendirmeli bunu hepimiz canı gönülden istiyoruz o zaman neden seçme sonucu oyuncu alma zorunluluğu getirilmiyor çoğu kulüp genelde alt yapı yani yaz okulları ve benzeri hizmetleri ücretli veriyor tabiki ayakta kalmaya çalışıyor yoksa devlet geliyor kulübün elektrik borcu var diyor tak diye elektriği kesiyor onu anlıyorum o kadar geliri olan futbol federasyonu diyebilir hersene benim müfettişim gözetiminde seçme yapacan ve 10 oyuncu alacaksın ve bu on oyuncunun masrafını ben üstleneceğim böyle kurallarla alt yapı gelişir parası olmayan yoksul çocuklara veya tinerciler ,baliciler topluma böyle kazandırılır ,alt yapının gelişmesi için böyle yaptırımlar gerekir.

Siz 28 yaşında bir genci tutup yaşlılık psikolojisine sokup geleceğini karartırsanız bunada ayrımcılık denir.


Prekazi

Adsız dedi ki...

90 91 92 93 lu kaliteli oyuncunun amatörde ne işi var kardeşim biraz sende varsa profta oynarsın zaten saçma sapan yorumlar yapma.....

Adsız dedi ki...

Siz Bir sporcuya 28 yaşındasın futbol oynayamazsın spor yapamazsın yaş kontenjanına takılıyorsun git kahvede takıl içki iç esrar iç demek gibi bişey Sporun yaşı olmaz böyle bir kısıtlama getiremezsin öncelikle insan haklarına aykırı binlerce sporcu var yaş sınırına takılan transferini yapmış sezonun açılmasını bekleyen futbolcular var Türk futbolu bu şekilde bir yere gelemez yetenekli futbolcu genç futbolcu bulmak ve yetiştirmekse ise düşünceleri yanlış 3.lig görüyoruz berbat yetenekli futbolcu taşın altında bile olsa görünür bu kısıtlamalar olsada,olmasada bu gerçeği değiştirmez BENİM FUTBOL OYNAMAMI ENGELLEYEMEZSİNİZ fedarasyon(TFF) adalet arıyor aylardır alın size adalet sizce bu yaptınız adaletmi

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.