Cumartesi, Temmuz 30, 2011

Tepecikspor, Altyapı için seçme yapacak




Spor Toto 2. Lig'de mücadele edecek olan Büyükçekmece Tepecikspor, yeni sezonda altyapısını güçlendirmek adına seçmeler yapacak. 10 Ağustos’ta yapılacak olan seçmeler, Büyükçekmece Tepecik Stadı'nda yapılacak. 


Altyapı Antrenörü Fatih Türkan gözetiminde yapılacak olan seçmelere 1993-94-95-96-97 ve 98 doğumlu adaylar katılabilecek. Kendine güvenen ve Futbolu benimseyen kişilerin katılmasını bekleyen yöneticiler, bu seçmelerden epey umutlu olduklarını dile getirdiler.


Seçmelere katılmak isteyenlerin bilgi almaları için irtibat Telefonları
Altyapı Antrenörü Fatih Türkan; 0505 610 02 73
Tesisler Müdürü Muzaffer Bağırtlak: 0532 666 94 96
Büyükçekmece Tepecikspor Tesisleri; 0212 861 03 57 


Tepecikspor’a altyapı desteği
Tepecikspor’un U-19 takımında geçtiğimiz sezon oynadıkları güzel futbolla dikkatleri üzerlerinde toplayan İlkay, Vedat, İzzet ve Feyyaz, A takımla idmanlara çıkmaya başladılar. Altyapı Antrenörü Fatih Türkkan’ın raporu doğrultusunda A Takımla idmanlara çıkmaya başlayan İlkay, Vedat, İzzet ve Feyyaz, A takıma yükselebilme adına çok çalışıp kendilerine güvenenleri mahcup etmeyeceklerini söylediler. Fizikleri ve futbol bilgileriyle gelecek için büyük umutlar vaat eden genç oyuncular, geçtiğimiz yıldan daha farklı bir konuma geldiklerini, bu farklılığı A takıma girerek göstereceklerini dile getirdiler. 

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...