Perşembe, Ekim 03, 2013

Rötarlı başlayan maçın galibi Leventspor

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grup'ta oynanan Leventspor Bakırköyspor maçında, Yardımcı Hakemin maça gelmemesi ve yerine başka Yardımcı Hakemin alelacele yetişmesi sonrasında 30 dakika geç başlayan mücadeleyi ev sahibi 3-1 kazandı.


 


 


Futbolcular 2.kez ısınmaya çıktı
Karşılaşmanın başlama saatinden 35-40 dakika önce her iki takımın futbolcuları maç ısınması için sahadaki yerlerini aldılar. Maçın başlamasına 7-8 dakika kala her iki ekipte soyunma odasına son hazırlıklarını yapmak için yöneldiler. Ancak maçı yönetecek Hakem triosundan birinin maça henüz gelmemesi kulüplere iletildi. Saatler 15'i gösterdiğinde maçın Hakemi Burak Taşkınsoy her iki ekibin yöneticilerine durumu izah ettiler. Taşkınsoy, maçı yönetecek Hakemin 15.25'de Stat'a geleceğini vurguladı ve ekiplerden anlayışlı olmalarını rica etti. Bunun üzerine her iki kulübün futbolcuları da 2.kez maç ısınması için sahaya tekrar çıktılar.


Yeni gelecek Hakeme 15.05'de haber verilmiş!
Karşılaşmaya gelmeyen Mustafa Ataş'ın yerine Volkan Aktan'ın saat 15.05'de haber verildiği(maçın başlama saatinden beş dakika sonra) öğrenildi. Aktan, Çağlayan'dan metrobüsle Zincirlikuyu'ya oradanda bir ticari taksi ile 20 dakika gibi kısa bir süre içerisinde Beşiktaş Belediyesi Çilekli Stadı'na geldi. Maçı yönetecek Hakem trioları sahadaki yerlerini aldıktan sonra maçın başlama düdüğünün çaldığı saat ise 15.30 olarak kayıtlara geçti.


Hakem maçın 30.dakikasında geldi
Maçı yönetecek Hakemlerden olan Mustafa Ataş, karşılaşmanın 30.dakikasında yani maçın normal başlama süresinden yaklaşık bir saat sonra Mustafa Ataş stata geldi.


Leventspor golle başladı
Yaşanan aksaklıklardan sonra oluşan konsantra bozukluğunun ardından maçın 2.dakikasında Leventspor maça golle başladı. Ceza sahası üzerinde Ramazan'ın derinleme pasında Hasan Fırat kaleci ile karşı karşıya kaldı. Düzgün bir vuruşla topu filelere gönderen Hasan takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. 32.dakikada Muhammet'in sol kanattan ters kanata gönderdiği topta Erdem'in şutunu kaleci Sami tek elle çeldi. 42.dakikada Hasan köşe bayrağının bulunduğu bölümden topu geriye aktardı. Serkan Erok sol ayağıyla tekte ortasını yaptı. Altıpasın içerisinde Erdem'in kafa vuruşu skoru 2-0'a getirdi. İlk yarı Leventspor'un 2 gollü üstünlüğü ile sona erdi.


Erdem ve Sergen'e sarı kart!
Karşılaşmanın ilk yarının bitimiyle soyunma odası önünde Leventspor'dan Erdem ile Bakırköyspor'dan Sergen kısa süreli tartışma yaşadılar. Maçın Hakemi Burak Taşkınsoy kısa süreli gerginliği uzaktan izledi ve odasına geçti. İkinci yarıda Hakem ve futbolcular sahaya çıktığında ise santra vuruşu öncesinde bu iki futbolcuyu da sarı kartla cezalandırdı.


58.dakikada Serkan'ın kullandığı köşe vuruşunda Turgay'ın kafa vuruşu direğe çarparak oyun alanına döndü.60.dakikada Hasan sağ kanatta çizgi üzerinde şık bir çalımla sıyrıldı. Dar açıdan şutunda Sami topu çeldi. Dönen topta Sinan bir kez daha şansını denedi ama Sami seri bir refleksle yerden kalkarak topu kornere tokatladı. 66.dakikada ani gelişen Bakırköyspor atağında Ali Kemal'in etkili şutunda Serkan gole izin vermedi.


Oyuna adeta kırmızı kart görmek için girdi!
Bakırköyspor'da 67.dakikada Ali Kemal'in yerine dahil olan Serkan Uçar, iki dakika sonra Ali Cem'le bir tartışma yaşadı. Maçın Hakemi bu iki futbolcuyu da sarı kartla cezalandırdı. Ardından itirazlarını sürdüren Serkan Uçar ikinci sarı kartla oyundan ihraç edildi. Böylelikle 67.dakikada oyuna dahil olan Serkan Uçar iki dakika sonra tekrar saha dışına çıkmak zorunda kaldı.


85.dakikada Ramazan ile Hasan paslaşmasında top sağ kanata aktarıldı. Erdem'in sağ çaprazdan şutunda fark 3'e yükseldi. 88.dakikada sol kanattan Cem'in ortasında ceza sahası içerisinde Yıldıray yatarak şutunu attı ve fark 2'ye indi. Maçta başka gol olmazken Leventspor, 30 dakika gecikmeli başlayan maçı 3-1 kazandı.


STAT: Beşiktaş Belediyesi Çilekli
HAKEMLER: Burak Taşkınsoy, Volkan Aktan, Kutsal Gurbetçi
LEVENTSPOR: Serkan, Ömer, Serkan Erok, Talip, Turgay, Ali Cem(Dk.83 Mesut), Erdem, Hasan, Sinan(Dk.76 Can), Ramazan, Muhammet(Dk.67 Salih)
BAKIRKÖYSPOR: Sami, Yıldıray, Cem, Serkan, Ufuk, Sergen, Özgün, Aşkın, Yücel, Ali Kemal(Dk.67 Serkan Uçar), Cihan(Dk.46 Mehmet)
GOLLER: Dk.2 Hasan, Dk.42 ve 85 Erdem / Dk.88 Yıldıray
SARI KARTLAR: Dk.37 Talip, Dk.45 Erdem, Dk.54 Ömer, Dk.69 Ali Cem / Dk.18 Aşkın, Dk.45 Sergen, Dk.69 Serkan Uçar
KIRMIZI KART: Dk.69 Serkan Uçar (Bakırköy)


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT
KAYNAK: www.leventspor.com


[gallery link="file" ids="84121,84103,84106,84105,84104,84107,84108,84109,84112,84111,84110,84113,84115,84117,84119"]

1 yorum:

hakem dedi ki...

sanıyorum hakemlerin aynı takım formaları yoktu,keşke TAŞKINSOY abileri evdeki formlarından bitane giydirseydi.yazık adamlar 11 kişi aynı forma giyiyor,sahada 3 hakem hepsinin formaları birbirinden farklı:(

İstanbul 2. Amatör Lig 1 Mayıs 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de bugün erteleme maçları oynandı...