Çarşamba, Ekim 02, 2013

Zorlu maçta kazanan çıkmadı

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grupta liderlik mücadelesi veren Beşyüzevlerspor ve Erokspor, Yıldıztabya Stadında zorlu 90 dakikada kozlarını paylaştılar. İlk devresi Erokspor'un 1-0 üstünlüğü biten maçta puanlar payaşıldı 1-1.



Mustafa Salih Erol, Doğan Ünsal, Altay Yılmaz Hakem triosunun yönettiği ve 90 dakikası yağan yağmur altında oynanan maçta konuk ekip Erokspor 10.dakikada Cüneyt'in penaltı golüyle 1-0 öne geçti ve ilk devre bu skor ile sona erdi.


İkinci devrede daha baskılı bir oyun ortaya koyan Beşyüzevler 48. dakikada Ergin Varol'un akıl dolu golüyle eşitliği sağladı 1-1. Kalan dakikalarda takımların gol arayışları sonuç vermedi ve 90 dakika 1-1 sona erdi.


Toplam 7 sarı kart çıktı
Beşyüzevler'den 10. dakikada Ozan Çakır, 29.dakikada Murat Uslu, 30.dakikada Hakan Koç ve 80.dakikada Cüneyt Çarbuğa sarı kart görürken, Erokspor'dan ise 35.dakikada Sezai Çakır, 42.dakikada Esad Zengin ve 46.dakikada Orhan Akçan, Hakem Mustafa Salih Erol'dan sarı kart gören oyuncular oldular. Maçta Erokspor'un ve Beşyüzevler'in birer şutları direkten döndü.


Adem Mandıralı hem övdü hem de eleştirdi
Maç bitiminde Beşyüzevler Teknik Direktör Adem Mandıralı'nın Hakemlere siteme vardı. Her maçta aleyhlerine mutlaka penaltı çalındığına işaret eden Mandıralı, Hakem Mustafa Salih Erol'a "sizin Hakemliğinizi her zaman beğeniyoruz, ancak verdiğiniz penaltı kararını bir türlü anlayamadık. Hakemler, her maçta rakiplerimize penaltı çalarken, bize rakip ceza alanı içinde yapılan faulleri nedense görmek istemiyorlar" dedi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR


[gallery link="file" columns="4" ids="84076,84077,84078,84079,84080,84081,84082,84083,84084,84085,84086"]

5 yorum:

takha dedi ki...

Oncelikle sunu soylim ne erok nede besyuzevler taraftariyim guzel kaliteli bir mac olur diye yildiztabyaya gittim iyi ki de gitmisim sahadaki mucadele ust seviyedeydi. Besyuzevler golu yedikten sonra baskili bir futbol oynadi beraberligi yakaladiktan sonra mac gitti geldi her iki tarafta kazanabilirdi. Besyuzevler hocasi ilginc konusma yapmis penalti yuxde yuz dogru karar ve kirmizi kartti. Hakem macin basi diye veremedi

ayazagalı kemal dedi ki...

aynen öyle cok kaliteli maç oldu..2 takımda çok diri 90 dk çok iyi mücadele ettiler,erokun 2,besyüzevlein 1 topu direkten döndü..iki takımda diğer gruplarda olsa daha rahat çıkarlardı..bu arada penaltı netti ve kırmızı kart olması gerekirdi belkide macın başı die hakem veremedi..2 takımında gerçekten seyretmeye değer çok kaliteli oyuncuları var..

dodo dedi ki...

Yakalanan pozisyonlar gereğince maç Beşyüzevlerin hakkıydı diyebilirim. İlk yarıda yedekten oyuna giren 13 numaralı oyuncu yerine 9 numaralı oyuncuya gelseydi aynı şanslar en azından 1 tanesini değerlendirirdi diye düşünüyorum. Adam dünyaları kaçırdı resmen, hepsi de ona denk geldi. Bu maçta kısmeti yokmuş diyelim. Ayrıca 11 numara, ortada 6 numara, sonradan giren 14 numara son derece iyi oynadılar.

Erokspor da ise penaltı pozisyonunu net göremedim zaten karmaşa oldu orada. hakem önce gol verdi sandım, sonra penaltı dedi ve sarı verdi. ilginç bir karar oldu. onun haricinde rastgele uzaktan bir vuruşta rüzgarında etkisiyle direkten dönen bir şutları oldu. 9 numaralı forvetleri yerden kalkmak bilmedi. burdan söyleyeylim onun gibi iri yarı fizikli birinin sürekli yere düşmesi hakemleri de etkiliyor olabilir bu adam numara yapıyor galiba diyerek. denge problemi olmasın sakın? bunun haricinde yine 9 numaranın etkili bir kafa vuruş oldu kaleci iyi kurtardı onuda.
2 takımda güçlü, zaman zaman etkili oynadılar ama dediğim gibi bence Beşyüzevlerin hakkıydı, olmadı. erokspor u çok para harcadılar çok iyi takım kurdular vs. diye çok duymuştum bu sezon ilk kez izledim o kadar da ahım şahım bulmadım.

emre dedi ki...

son zamanlarda süper amatorde bu kadar kaliteli zevkli mücadaleci bir maç izlemiştim 2 takım 22futbolcularını hocalarını kutlamak lazım 2 takımda maçı kazanabilirdi maç gidi geldi ama bir gercek var özelikle beşyüzevlerli bütün futbolcu kardeşlerimi kutluyorum çok efor sarfetiler kale önlerinde biraz becerikli olsalardı maçı kazancaklardı ama olmadı kutlamak lazım bu grup ölüm grup bu grupda her şey olabilir diger gruplara bakıyoruz çok sıradan gruplar bu takımlar diger gruplarda olsa süklerise ederler grupları bu grupda her maç zor kolay maç yok

Vamosortakoy dedi ki...

Eroksporun futbolcularindan dolayi yakindan takip eden biri olarak bunu soyluyorum dodo kardesim senin 9 numara diye salladigin adam ALi Yavuz Akkaya iyi arastirmani oneririm..super amatorde cikmaya iyi takim kurdular evet ama piyasada donen yok 600 milyar yok 1 trilyon gibi komik rakamlar degil elbette..besyuzevlerin oyuncu kalitesi bana gore eroktan daha iyiydi,ozellikle 8,11 ve 14 numaralari oyuncular cok iyi..bana gore besyuzevler yense eroka erok yense besyuzevlere yazik olurdu..

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...