Pazartesi, Ekim 21, 2013

Mimarsinan'dan Talatpaşa'ya ağır darbe

İstanbul 1. Amatör Lig 10. Grup'ta Mimarsinanspor, haftaya aynı puanla girdiği Talatpaşaspor'u 7-0 gibi farklı bir skorla yenerek liderliğini sürdürdü.



Fatih Mimarsinan Stadı'ndaki karşılaşmada, kornerden yapılan ortada Yusuf'un kafa vurusunu defans oyuncuları uzaklaştırmak isterken 18.dakikada İlker yarım vole vuruşuyla Mimarsinanspor'un ilk golünü attı. Ev sahibinin oyunu kontrol altında tuttuğu dakikalarda Ali Terzi'nin plasesi ile skor 2-0 oldu. Yuşa'nın rakip defansa aşırı baskısı ev sahibi ekibe 3. golü getirdi.


Bu dakikaya kadar her şey normal iken saha içerisindeki bir faul pozisyonu sonrasında tribünde iki takım taraftarları arasında gerginlik ve küfürleşme yaşandı. Bu durum Talatpaşasporlu futbolcuların da moralini bozmuş göründü. Sarı-Yeşilliler 51. dakikada Yusuf'un klas golüne engel olamadılar: 0-4


59'da tekrar sahneye çıkan Yusuf Kıdam skoru 5-0'a getiren golü kaydetti. Ayağa paslarla oyunu kontrol altına alan Mimarsinanspor 67'de Ali Terzi'nin klas vuruşuyla farkı 6'ya çıkardı. Transferin son haftasında Öz Yavuzselimspor'dan transfer edilen genç ve başarılı defans oyuncusu Yusuf Muriç Mimarsinan forması altındaki ilk resmi maçında şık bir kafa golü atarak son sözü söyleyen isim oldu.


Bu skorla Mimarsinanspor puanını 12'ye çıkardı ve İstinyespor'un önünde averajla liderliğini sürdürdü. Talatpaşaspor ise 9 puanda kaldı.


Kaynak: www.mimarsinansk.org

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...