Pazartesi, Ekim 21, 2013

İFA Spor'da çifte bayram

İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup'ta İFA, deplasmanda son haftaların formda ekibi İstiklalspor'u 3-0 mağlup ederek ikinci sıradaki yerini korudu ve liderlik yarışını sürdürdü.



Konuk Küçükçekmece temsilcisi, Bakırköy Belediye Stadı'ndaki  maç boyunca gösterdiği üstün performansı ile göz doldururken taraftar grubu devriye maç boyunca susmayarak kazanılan 3 puanda büyük pay sahibi oldu.


Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 bitti. İkinci yarı üstün oyununu sürdüren İFA 75'te kaptanı Okay ve 85'te Serhat'la sahadan 3-0 galip ayrıldı.


Maçın bitimi ile Bakirköy Belediye stadı önünde büyük kalabalık oluşturan Devriye tribünleri alınan galibiyeti uzun süre coşku ile kutladı.Kutlamalar araçların hareket etmesi ile yapılan konvoy ile Zeynebiye'ye kadar devam etti.


Kaynak: www.ifaspor.org


[gallery columns="4" link="file" ids="87425,87426,87427,87428"]

1 yorum:

İfa Spor dedi ki...

Bu sene İfa Spor olarak Allah'ın izniyle grubumuzu 1. bitirerek play off'ta da başarılı olup BAL Ligine çıkacağız. Bu hafta ki Sarıyer maçına bütün taraftarlarımız davetlidir. Bu önemli maçta takımımızı yalnız bırakmayalım.

Leventspor büyük avantaj yakaladı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubu'nda Leventspor Kavacıkspor'u 2-1 yenerek BAL'a yükselme yolunda çok önemli bir avantaj...