Salı, Ekim 15, 2013

İstanbul Güngören yine kayıp

Sezona Ankaragücü galibiyetiyle başladıktan sonra üst üste oynadığı son beş maçı kaybeden İstanbul Güngörenspor,mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı maçta Bugsaşspor’a 1-0 yenilerek kötü gidişini sürdürdü. 



Karşılaşmaya Güngörenspor daha iyi başladı.7.dakikada Mesut’un ceza yayı üzerinden vuruşu auta çıktı.9.dakikada Güngören maçtaki en tehlikeli atağını geliştirdi.Bu dakikada Abdi’nin pasıyla ceza sahasına giren Erhan’ın şutu direkten oyun alanına geri döndü.


Karşılaşmanın ilk on beş dakikasından sonra Bugsaş oyuna ağırlığını koymaya başladı.20.dakikada gelişen Bugsaş atağında Mehmet Erdem’in şutu auta çıktı. 22.dakikada Ersin’in soldan getirdiği topta bomboş durumdaki Mesut dokunamadı ve Güngörenspor’u mutlak bir golden etti.29.dakikada soldan Mustafa Keçeli’nin yaptığı ortaya Ferhat vurdu,top direğin dibinden auta çıktı. 45.dakikada Mehmet Erdem’in ortasında topla buluşan Fatih’in vuruşunda savunma son anda topu kornere gönderdi.
İlk yarıda gol sesi çıkmadı.


48.dakikada Bugsaş’ın kazandığı penaltıyı Yaşar gole çevirdi ve Bugsaş 1-0 öne geçti.Golden sonra panik halinde oynayan Güngören organize atak geliştirmekte zorlandı.
75.dakikada Mehmet Şen’in volesi auta çıktı.82.dakikada Mehmet’in indirdiği topa Mesut sert vurdu top kalecide kaldı.maçın geri kalan bölümlerinde doldur boşaltlarla gol arayan Güngören,oluşan karambollerden de golü bulamayınca sahadan mağlubiyetle ayrıldı.


Haftalardır kötü görüntü veren Güngören’de bugün değişen pek bir şey yoktu.Orta sahada 3 pas yapamayan,kanatlara inip organize atak geliştiremeyen Güngören’in bundan sonraki haftalarda işi oldukça zor.Geçen sezon son anda ligde kalan Güngören,gerekli önlemleri almazsa bu sezon lige veda edebilir.


HABER-FOTOĞRAF: MURAT SEMİZ


[gallery link="file" ids="86427,86428,86429"]

Hiç yorum yok:

Bellis Cup'ta şampiyon ZBC Büyükçekmece

Antalya’da MasterEurolig tarafından düzenlenen Bellis Cup Veteranlar Futbol Turnuvası'nda şampiyon, Büyükçekmece temsilcisi ZBC Büyükçek...