Salı, Ekim 15, 2013

Sancaktepe Belediyespor, Bayramı erken kutladı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Sancaktepe Belediyespor ligin 7.hafta maçında evinde yenilgisi olmayan 68 Yeni Aksarayspor'u misafir etti.



Spor Toto 3.Lig 2.Grup takımlarından Sancaktepe Belediyespor sahasında 68 Yeni Aksarayspor'u misafir etti. Sancaktepe Hakan Şükür Stadında oynanan müsabakayı baştan sona üstün oynayan Sancaktepe Belediyespor 3-0 kazandı.


 


İki takımında galibiyet istemesi ortaya güzel futbol ve bol pozisyonlu maç izlememize neden oldu. Maça hızlı başlayan iki ekipten ilk tehlikeli atağı evsahibi Sancaktepe Belediyespor yakaladı, kaptan Süleyman'ın sert ve düzgün şutunu kaleci Can güçlükle kontrol etti. İki takımında her an gol bulabileceği mücadelenin 24. dakikasında Süleyman'ın kafa şutu direkten geri geldi.


 


Ev sahibinin gol aradığı dakikalarda yaptığı etkili ataklarda Safa ve Veysi ile girdiği pozisyonları değerlendiremedi. Kırmızı Beyazlılar yaptığı atakların semeresini 27.dakikada bulduğu gol ile aldı, Veysi attığı kafa golü ile takımını 1-0 öne geçirdi.


 


Bu golden sonra biraz daha toparlanıp rakip kalede pozisyon bulan deplasman takımı Aksarayspor Yasin ve Akif ile değerlendiremedi. 36.dakikada Sancaktepe Belediyespor ikinci golü buldu, Nurullah'ın sağdan yaptığı ortaya iyi yükselip kafa ile topu filelere yollayan Nuri takımının 2-0 öne geçmesini sağladı.


 


İlk yarı Sancaktepe Belediyespor'un üstünlüğü ile geçildi. İkinci yarıyada hızlı başlayan evsahibi ekip oyunun kontrolünü ele alıp rakibinin üzerine gitmeye başladı. Yaptığı ataklarla ve oynadığı futbolla tribünlerin alkışını alan Sancaktepe Belediyespor Nuri ile bir gol daha bulup maçı 3-0 kazanmayı bildi. Oynadığı mükemmel futbolla tarihi bir skoru kaçıran Sancaktepe Belediyespor'lu futbolcular, şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını bir kez daha gösterdiler.


 


HABER: MURAT NAZİK
KAYNAK:
 http://www.sehriistanbul.com.tr


[gallery link="file" columns="2" ids="86440,86441,86442,86443"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.