Pazartesi, Ağustos 05, 2013

Zonguldakspor sahaya indi

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Zonguldakspor,  yeni sezon  hazırlıkları için sahaya indi. Dün yaptığı antrenmanla hazırlıklarına start veren Zonguldakspor, Ramazan Bayramı sonrası kamp çalışmaları için Kızılcahamam veya Gerede’nin yolunu tutacak.


Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan  Zonguldakspor, yeni sezon hazırlıklarına dün başladı. 2013-2014 sezonunun ilk idamını  Fener sentetik sahada 22 kişilik futbolcu kadrosu ile başlayan kırmızı-lacivertli ekipte  yapılacak olan yeni transferlerin katılımı ile kadro  artacak.  Kırmızı-Laciventli ekibi bu sene tecrübeli hoca Cahit terzi çalıştıracak, Eski Zonguldakspor’lu Birol Yılmaz, ve Metin Nezor, Terzi’nin yardımcılığını yaparken, kalecileri ise Mehmet Bozkurt çalıştıracak. Günde çift idman ile hazırlıklarına başlayan kırmızı-lacivertli futbolcular 5 gün kendi tesislerinde çalıştıktan sonra  arife günü  ramazan bayramı için 2 gün izin verilecek. Bayram  talili sonrası kendi tesislerinde   tekrar toplanacak olan futbolcular 1 hafta daha kendi tesislerinde çalıştıktan sonra kamp için Kızılcahamam veya Gerede’nin yolunu tutacak.


 Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Kırmızı-lacivertli ekipte transfer çalışmaları da devam ediyor. 3-4 nokta transfer yapmak için  görüşmelerin sürdüğü, bu futbolcuların katılımı ile  kadronun daha da güçleneceği ifade edildi.


Kırmızı-Lacivertli ekip şu ana kadar iç transferde kaleci Ahmet Arat,  Burak Et ve Ferhat Samancı, Hüseyin Yılmaz, Faruk Öcal ile yeniden anlaşırken, Dış transferde Düzcespor’dan Eren Üntürk, Yeni Amasyaspor’dan Ayhan Kaya, Akyurt Belediyespor’dan Cankat Eren Tan, Arda Ağırkan, Bulancak Belediyespor’dan Ercan Pehlivan, Belediye Meskispor’dan Ahmet Bağış, Bafraspor’dan  Salih Kaya,  Fatsa  Belediyespor’dan Cem Akbaba Ereğlispor’dan Aytunç Topaloğlu, Erdemirspor’dan Tolga Çelme, Devrek Belediyespor’dan Emrecan Özbay’ı renklerine kattı. Alt yapıdan  Buğra Koca, Okan Gemicioğlu, Berat Kılınç ve Beytullah A takılma alındı. Kırmızı-Lacivertli ekipte transfer çalışmalarının devam ettiği, 3-4 nokta  transfer için görüşmelerin ise sürdüğü ifade edildi.


KAYNAK: www.demirmedya.net


 


[gallery columns="5" ids="73120,73119"]

1 yorum:

yorummmm dedi ki...

Zonguldakspor bu senede basarili olamaz

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.