Pazartesi, Ağustos 05, 2013

Yalovaspor sezonu açıyor

 Bölgesel Amatör Ligi’nde mücadele edecek Yalovaspor’da daha önce 12 Ağustos’ta yapılacak sezon açılışının 11 Ağustos’a çekildiği belirtildi.

Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Lig’de şampiyon olduktan sonra hedefini büyülten ve Bölgesel Amatör Ligi’nde de zirveyi hedefleyen ve bu anlamda transfer çalışmalarını yürüten Yeşil Kırmızılıların, 11 Ağustos Pazar günü topbaşı yapacakları öğrenildi. Yalovaspor Futbol A Takımı, sezonun ilk çalışmasını 11 Ağustos 2013 Pazartesi günü 18.00’de yapacak. 2012-2013 sezonunda mücadele ettiği Süper Amatör Küme’yi şampiyon olarak bitiren ve Altınova Belediyespor ile oynanan baraj maçında güçlü rakibini seri penaltı atışları sonrasında mağlup ederek 1 yıl aradan sonra yeniden Bölgesel Amatör Ligine yükselen Yeşil-Kırmızılılar, yeni sezonun hazırlıklarına 11 Ağustos 2013 Pazartesi günü start vermiş olacak.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Yalovaspor Kulübü yetkilileri, “Yönetim Kurulumuz sezon açılış tarihini belirlememizle ilgili geniş yetki verdi. Teknik Direktörümüz Necdet Toker’le yaptığımız görüşme sonrasında yeni sezonun ilk çalışmasını 11 Ağustos 2013 tarihinde yapmayı uygun bulduk. Bu tarihe kadar oyuncularımız tatillerine devam edecekler. 10 Ağustos ya da en geç 11 Ağustos sabah saatlerinde tesislerimizde toplanacak ve yapacağımız toplantı sonrası akşam saat 18.00’de ilk çalışmamız için sahaya çıkmış olacağız. Necdet Toker hocamız ve yardımcıları tüm planlamalarını bu doğrultuda yapıyorlar” şeklinde konuştu.


KAYNAK: www.ajansyalova.com

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.