Pazar, Ağustos 04, 2013

Yenibosnaspor transferi büyük ölçüde bitirdi

Önce 1. Amatör Lig, ardından Süper Amatör Lig'de İstanbul Şampiyonu olarak BAL'a yükselem Yenibosnaspor, iç ve dış transferini büyük ölçüde tamamlad.2013-2014 sezonunda Bölgesel Amatör ligde mücadele edecek olan Bahçelievler Yenibosnaspor, iç transferde10 futbolcuya imza attırdı. Dış transferde de boş durmayan Sarı Siyahlı Kulüp, 9 yeni futbolcuda kadrosuna katmayı başardı. Dış transferlerin takip edilerek izlenen futbolculardan oluştu.


Şu ana kadar da iç ve dış transferde 19 futbolcuya imza attıran Yenibosnaspor, dört futbolcu daha alarak dış transferi sonlandırmak istiyor.
 
Transferi büyük ölçüde tamamlayan Yenibosnaspor Kulüp Yönetimi, eski ve yeni futbolculara tanışması için kulüp tesislerinde bir yemek verdi. Yemeğe kulüp yöneticilerde katıldı.
Yemekte bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Ahmet Taş, “Transferlerimiz geçen sezon olduğu gibi bu sezonda izlenerek yapılmıştır. Bu transferlerle birlikte taş gibi bir takım oluşturduğumuzu düşünüyorum. Fakat daha da iyi olabilmek için 4 transfer daha yapılacak. Bu transferlerle birlikte Bölgesel Amatör Ligde şampiyon olarak 3. Lige çıkmak istiyoruz. Yıllardır hasret kaldığımız profesyonel lige inşallah bu sezon çıkacağız” dedi.
 
İÇ TRASFERLER
Yiğit Seçik, Hakan Akçay, Mehmet Kürşat Tekin, Cem Çelik, Hasan Ozan Girgin, Uğur Turan, Sinan Yüksel, Volkan Arslan, Hüseyin ve Tolunay (Genç Takım)
 
DIŞ TRANSFERLER
Hakan Çolak(Beşyüzevler), Ersan Çelebi(Çengelköy), Taner Sevim(Küçükköy), Uğur Uygun(Kuştepespor), Süleyman Karadağ(Arnavutköy Belediye), Uğur Kaçar(Balıkesir Belediye), Seray Emlek(Afyon Emirdağ), Recep Hasan Hazır(Tuzla), Yıldıray İlmaz(Bursa Merinos)
 
KAYNAK: www.bahcelievlerexpress.com

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.