Pazar, Ağustos 04, 2013

Ataşehir Çamolukspor 5 futbolcu ile anlaştı

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup ekiplerinden Ataşehir Çamolukspor, kadrosuna takviyelere devam ediyor. Dış transferde 5 oyuncu ile daha anlaşan Ataşehir Çamolukspor hazırlıklarını sürdürüyor.Ahmet Çetintaş yönetiminde çalışmalarını sürdüren 5.Grup temsilcisi dış transferde Gülsuyuspor'dan Hızır Uzundağ, Karasuspor'dan Hanefi Osmanoğlu, İzmirspor'dan Mehmet Ali Kayailli, Başıbüyükspor'dan Mehmet Kaya, Galata'dan Şahin ile resmen anlaştı.


Ataşehir Çamolukspor Başkanı Ekrem Köse, ''geçen sezon son haftalarda kaçırdıkları Yükselme Grubu mücadelesinibu sezon yakalamak için mücadele edeceklerini, transferde de Ahmet hocanın istediğioyunculaı aldıklarını söyledi. Bu sezon daha tecrübeli olduklarını geçen sezon düştükleri hatalardan ders aldıklarını, Yükselme Grununa kalmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Başkan hazırlık maçlarında eksik gördükleri bölgelere nokta transfer yapacaklarını ifade etti.


 


HABER-FOTOĞRAF: KADİR KÜÇÜKAY

Hiç yorum yok:

1308 Osmaneli Belediyespor'da hakeme büyük tepki

Bilecik 1. Amatör Lig'de bugün oynanan ve 1-0 konuk ekibin üstünlüğü ile tamamlanan  1308 Osmaneli Belediyespor-Bozüyük Vitraspor maçı s...