Çarşamba, Ağustos 07, 2013

Vefa, Paşa Garden’da iftar yaptı

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Vefaspor, futbolcular ve teknik ekibiyle birlikte yönetim kurulu üyesi Mustafa Erdoğdu’nun sahibi olduğu Paşa Garden Et Balık Restaurantında düzenlenin iftar yemeğinde bir araya geldiler.
Yorucu idmanların ardından futbolculara ve teknik heyete güzel bir ortam hazırlayan Vefaspor yönetimi, takıma verdikleri desteği de bu anlamda göstermiş oldular. İftar yemeğinin ardından futbolculara hitaben bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Mesut Gülbaran, futbolculara hedefi olan bir takımda oynadıklarını hatırlattı. Bu sezon Vefa’nın mutlak şekilde 3. lige çıkacağını söyleyen Gülbaran, oynanan hazırlık maçlarını da oyuncularından ciddiye almalarını istedi.


Hedefi olan biriyim, bunu herkes bilir
Maddi anlamda hiçbir yerden destek almayan, tamamen yönetimin cebinden çıkan paralarla bu yola çıktığımızı herkesin çok iyi bilmesini istiyorum. Bizim belediyemiz yok, gelirimiz yok ve kendi yağıyla kavrulan bir camiayız. Herkesin kafasında sadece Vefa’yı nasıl 3. lige çıkarırız sorusu olmalıdır. Vefa’nın sadece isminin kaldığını ve bu ismi tekrar marka haline getirmek için mücadele ettiğimizi bilmenizi istiyorum. Ben uzun yıllar Küçükpazarspor’da başkanlık yaptım ve her yıl hedefe oynayan bir takım yaratmaya gayret gösterdim. Vefa ile Küçükpazar arasındaki mesafe farkı yakınlık anlamında sadece 10 metre fakat aralarındaki tecrübe farkı ise asla tartışılamaz. Biz kardeş kulüp olan bu büyük camia Vefa’nın her zaman gölgesi altında kaldık ve bizim 3. lige çıkmamız için önümüzde bir engel olduğunu biliyorduk. Bugün burada çok farklı bir durum var. O Küçükpazarspor’da görev alan tüm yönetim artık Vefa için mücadele veriyor. Bu sezon bu takımı 3. lige çıkartamazsak inanın bırakacağım ve bu işi bir daha bu camiada yapmayacağım. Bizim öyle diğer kulüpler kadar paramız yok. Verdiğimiz sözü de yerine getiren ender kulüplerden biriyiz. Bugün bize geçmiş dönemde Vefa’dan şu kadar alacağım kaldı diyen bir kişi gösteremezsiniz. Biz verdiğimiz sözü namus bilir onu da yerine getirmesini biliriz. Eğer biz sizlere veriyorsak, bunun karşılığını mutlaka isteriz ve alırız. Eğer başarı olursa zaten kazanan sizler olacaksınız onun için herkes bunu kafasına koymalıdır. Vefa’nın büyüklüğünü sakın unutmayın. O forma çok değerlidir ve herkese nasip olmaz. Bu değerin farkında olanlar zaten başarıyı yakalamıştır.


Benim kitabımda başarısızlık yazmaz
Ben yıllardır başarılı olmuş ve her zaman başarının gelmesi için mücadele veren biriyim. Benim kitabımda başarısızlık asla yoktur. Hırslıyım, istekliyim ve alınan iyi neticelerden sonra da çok mutlu olduğumu da herkes çok iyi bilir. Ben gazozuna bile maç oynasak kaybetmeyi asla kabullenemem. Eğer sizler bu tarihi koca Çınar olan Vefa’nın formasını giyiyorsanız mutlaka sorumluluk almalısınız. Herkes sahada takımı Vefa gibi görmelidir. Rakipler Vefa’nın büyüklüğünü çok iyi biliyor fakat takımda bunu algılamayanların olduğunu görüyorum. Bizimle kan uyuşmazlığı yaşayan oyuncular olursa onlara asla darılmam ve yolun başında helalleşerek ayrılabiliriz bunda kötü bir durum yoktur. Tek başına hedef olmaz. Hedefe ekip olarak varırsınız. Bu gördüğünüz değerli yönetim kurulu arkadaşlarımız, çocuklarından ve ailelerinden kestikleri paraları sizlere takdim ediyor. Bizim size verdiğimiz paralar Analarımızın ak süt gibi helaldir. Helal para iyi yerlere gider. Bizler de bu paraların iyi yerlere gittiğini düşünerekten asla şüphe duymuyoruz. Bugünden itibaren Malzemecinin, futbolcunun ve teknik ekibin arkasındayız bundan hiç kimse şüphe duymasın. Biz Vefa’lıyız ve bu vefamızı da sizlere yaptığımız katkılarla gösteriyoruz. Bayram sonrası anlaştığımız tüm oyunculara gereğini yapacağız ve artık lig için çalışmalara başlayacağız. Bu kadronun 3. lige yeterli olmadığını açık açık söyleyebilirim. Son oynanan Kadırgaspor maçında ise hiç kimse darılmasın bu ışığı göremedim. Benim için skor tabi ki önemli fakat çok iyi oynayıp kaybedebilirsiniz fakat kötü oynayıp kazanmak beni hiç mutlu etmez çünkü Vefa dediğin kulüp Vefa gibi oynamalı ve rakiplerin korkulu rüyası haline gelmeli. Sizlerden isteğim şu, rakiplere saygınızı esirgemeyin fakat skor anlamında ve iyi futbolunuzdan asla taviz vermeyin. Sizlerden Büyük Vefa taraftarı ve yönetim bu sezon büyük başarılar bekliyor onun için herkesin ikişer kişilik mücadele etmesini istiyorum. Bu vesileyle tüm İslam  leminin Mübarek Ramazan Bayramını da güzel duygular besleyerek yürekten kutluyorum” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM KESKİN


[gallery columns="5" ids="73544,73543,73542,73541"]


 

1 yorum:

felix dedi ki...

iftar açılmaz.
oruç açılır...
iftar oruçun açılacağı vakti belirten sözcüktür.
ramazan ın son günü beni de hoca(!) yaptınız ya...

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.