Salı, Ağustos 06, 2013

Şampiyonlar Posbıyık'ı ziyaret etti

Bu yıl ilk kez düzenlenen Türkiye U-13 Kadınlar Futbol Ligi'ndeki Ereğli temsilcisi Karadeniz Ereğli Belediyespor, şampiyonanın final maçında karşılaştığı Beşiktaş'ı 4-0 mağlup etti. Türkiye şampiyonu futbolcular, mutluluklarını Ereğli Belediye Başkanı ve Karadeniz Ereğli Belediyespor Kulübü Başkanı Halil Posbıyık'ı ile paylaştı.



8 takımın iki grupta mücadele ettiği ligdeki 6 grup maçının tamamını kazanarak yarı finale adını yazdıran Karadeniz Ereğli Belediyespor, 1 Ağustos Perşembe günü oynanan yarı finalde Dudullu'yu 7 - 0 yenerek finale yükselmiş, finalde de 4 Ağustos Pazar günü İstanbul'da Beşiktaş'ı 4 - 0 yenerek Türkiye şampiyonu olmuştu. 8 maçlık serüvende hiçbir maçında puan kaybetmeyen ve attığı 53 gole karşılık kalesinde sadece 6 gol gören Karadeniz Ereğli Belediyesporlu futbolcular, bu tarihi zaferlerinin coşkusunu Başkan Posbıyık ile paylaştılar.


Kulüp yöneticileri Murat Çetinel, Hakan Duysak ve Teknik Direktör Ömer Faruk Varlık ile birlikte bugün Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ı makamında ziyaret eden futbolcular, kupalarını Başkan Posbıyık'a verdiler. Kulübün başarılı kızlarını makam odasında kabul eden Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, kente spor tarihinin en anlamlı kupalarından birini getiren sporcuları kutladı.


Kendilerini kabul eden Başkan Posbıyık’a teşekkür eden Teknik Direktör Ömer Faruk Varlık da yaptığı konuşmada, 8 maçlık ligde kendilerine gereken her türlü desteği veren Başkan Posbıyık ve kulüp yöneticilerine teşekkür etti.


Bu arada Teknik Direktör Ömer Faruk Varlık, Galatasaray yöneticilerinin, kadın futboluna verdiği büyük destek ve emeklerden dolayı Belediye Başkanı ve Karadeniz Ereğli Belediyespor Kulübü Başkanı Halil Posbıyık'a gönderdikleri hediyeleri Başkan Posbıyık'a takdim etti. Ziyaret sonunda Başkan Posbıyık, yöneticiler ve sporcular hatıra fotoğrafları çektirdiler.


KAYNAK : Spor Yayın

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.