Salı, Ağustos 06, 2013

Konak Bosna yolcusu

Bosna Hersek'te 8-13 Ağustos tarihlerinde oynanacak UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi ön eleme grubu maçlarına katılacak Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı, bugün Saraybosna'ya gidecek.



Zorlu etaptaki ilk sınavında 8 Ağustos’ta Bulgaristan’ın NSA Sofya takımıyla karşılaşacak İzmir temsilcisi, 10 Ağustos’ta ev sahibi WFC SFK 2000, 13 Ağustos’ta ise Galler ekibi Cardif City ile mücadele edecek. Romanya kampı ardından ardından Yunan şampiyonu PAOK ile İzmir’de iki özel maç oynayan mavi beyazlı futbolcular, fizik ve moral açısından çok iyi durumda olduklarını, 3 maçlık etabı lider tamamlayıp kadın futbolunda gruptan çıkan ilk Türk takımı olmak istediklerini söyledi.


Teknik Direktör Hüseyin Tavur, çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini, gruptan lider çıkacaklarına inandıklarını söyledi. Tavur, şunları söyledi:“Daha önce de söylediğim gibi, gruptan lider çıkarak Türkiye’ye bir ilk yaşatmak istiyoruz. Elde edeceğimiz başarıyı, ilk günden beri bizlere sahip çıkan, Belediye Başkanımız Sayın Hakan Tartan’a armağan edeceğiz. Buna tüm kalbimizle inanıyoruz.”


KAYNAK : DHA

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.