Cumartesi, Ağustos 10, 2013

Leventspor, Nişantaşı'nı Mesut ile geçti

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grup'ta mücadele edecek Leventspor  SAL 2.Grup takımlarından Nişantaşı FK ile Beşiktaş Belediyesi Çilekli Stadı'nda hazırlık maçında karşı karşıya geldiler. Leventspor 38.dakikada Mesut'un kaydettiği golle maçtan galip ayrıldı.

Bayramın 3.gününde hazırlık maçında karşı karşıya gelen Leventspor ile Nişantaşı FK mücadelesi sabah saat 10.00'da başladı. Karşılaşmanın 19.dakikasında sol kanattan Serkan'ın ortasında Erdem, Batuhan'dan sıyrıldı sol ayağıyla yerden şut attı. Top yandan auta gitti. 38.dakikada orta sahada sol kanattan Serkan'ın müthiş ortasında Mesut kafa ile kaleci Seyitcan'ın üzerinden aşırttı ve Leventspor bu golle 1-0 öne geçti. 43.dakikada sol çaprazda Eyüp sol ayağıyla sert şut attı az farkla top auta gitti. İlk yarıyı Leventspor 1-0 önde tamamladı.


Mücadelenin ikinci yarısının 69.dakikasında Ümit'in pasında Emirhan'ın şutunda kaleci Osman topu tokatladı. Osman yerde ike Emirhan aşırtma bir vuruşla topu auta gönderdi. Karşılaşmada her iki takımın teknik heyeti de futbolcularına şans verirken sıcak havada olumlu bir prova gerçekleştirildi.


Karşılaşmayı izleyenler arasında Leventspor Kulübü Başkanı Mehmet Şenozan, Nişantaşı FK Kulübü Yöneticilerinden Fatih Kopmazkaya ve Erdal Çınar, Alibeyköyspor Yöneticisi İlker Tütüncü de takip etti.


STAT: Beşiktaş Belediyesi Çilekli
LEVENTSPOR: Serkan, Yusuf, Serkan, Turgay, Ramazan, Ali Cem, Erdem, Hasan, Mesut, Muhammed, Can
NİŞANTAŞI: Seyitcan, Cüneyt, Emre, Batuhan, Yusuf, Dolunay, Behçet, Uğur,Eyüp, Metin, Hilmican
GOL: Dk.38 Mesut


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT
KAYNAK: www.leventspor.com


[gallery columns="5" ids="73834,73824,73827,73826,73825,73828,73829,73830,73831,73832"]

3 yorum:

kemal.erdem dedi ki...

o değilde bişeyi çok merak ediyorum o nişantaşının ön liberosunun alıp yanına vermekden başka bi özelliği yokmu ? maldonado gibi dikine pası yok ya

mae dedi ki...

Nişantaşı'nın ön liberosu çok koşup,mücadele ediyor. Tam bir görev adamı. Zaten dikine oynasa nişantaşı'nı bırakın amatörde oynamaz, lütfen emeğe saygı.

ahmet turk dedi ki...

Kemal sonuna kadar haklısın nısantasını levent mac basından berı adeta ezdı bu paralara bos takım kurmus nısantası gercekten yazık yaptıkları tek sey kendı bolgesınde kontrol pas yapmak kanatsız oyun oynamaya calısıyorlar.

Sultangazi ve Dikilitaş play-off oynayacak

İstanbul SAL Klasman'da normal sezon sona erdi.