Perşembe, Ağustos 01, 2013

Düzcespor'un yeni yönetimi basınla buluştu

Düzcespor yönetimi Düzce basını ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Düzce'de bulunan gazete ve televizyonların spor yönetici ve muhabirlerinin katıldığı iftar yemeğinde Düzcespor yönetiminden Erdoğan Bıyık, Sedat Demirağ, Mutlu Kayan, Sedat Polat, Ömür Kaya ve Hüseyin Yılmaz yer aldı. İftar yemeği sonrası Düzcespor Başkan Yardımcısı Erdoğan Bıyık ve Düzcespor basın sözcüsü Mutla Kayan yeni sezonla ilgili bilgileri kamuoyu ile paylaştı.
 
Geçtiğimiz sezon Düzce Süper Amatör’de şampiyon olup, BAL'a yükselme maçına Akçakocaspor’ a yenilen Düzcespor, bu sezon işi sıkı tutuyor. Düzcespor ilk önce yönetim kadrosunu değiştirerek güçlendirdi. Hemen akabinde iç transferi işini hallederek,dış transfer çalışmalarına başladı.Çoşkun yemek salonun’da iftar yemeğinde, basınla buluşan yönetim Düzce basınına bazı açıklamalarda bulundular.Yemekte ilk konuşmayı Başkan yardımcısı  Erdoğan Bıyık yaptı,aha sonra Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Mutlu Kayan yaptı.

İsmail Bayram’ı kıramadım
 “Uzun yıllardır Düzce'de sporun  kademe yönetimin de bulunuyorum. Yeni yönetim  oluşurken Düzce Belediye Başkanımız İsmail Bayram Düzcespor yönetim kurulunda beni de görmek istediğini ve kendisine yardım etmek isteğini söyledi. Bende onun bu önerisini kabul ettim. Sporda siyaset olmaz, benim de başkan İsmail Bayram ile siyasi görüşlerimiz aynı olmayabilir,ama ben siyaset gözetmem. Düzcespor'un bulunduğu Süper Amatör Lig Düzcespor 'a ve Düzce iline gerçekten yakışmıyor. Bizim öncelikli hedefimiz Düzcespor'u önce Süper Amatör Lig’de şampiyon yapmak, ardından oynayacağımız baraj müsabakasını kazanarak adımızı BAL’a yazdırmaktır. Bu yönetim kurulu bunu başaracak güçtedir, yeter ki Düzceliler buna inansınlar ” diye konuştu.

Bende artık Düzce’liyim
Daha sonra  Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Mutlu Kayan,konuşmasında “Düzce’ye  6 yıl önce geldim. Artık bir Düzceliyim. 3 yıldır ise Düzcespor yönetim kurulunda görev yapmaktayım. İlk iki yılımda Düzcespor alt yapısında görev yaptım. Şimdi ise basın sözcüsü olarak Düzcespor'a hizmet etmekteyim.  Bundan sonra kulüp ile ilgili tüm bilgileri benden alabilirsiniz.

IHSANNNNNNNNN

Herkes laf üretiyor
 Düzcespor’un  46 yıllık bir geçmişe sahip olmasına rağmen dikili bir ağacı bile yok.Bu geçmiş yıllardan beri böyle gelmiş böyle devam ediyor. Düzcespor'un bu uzun geçmişine rağmen tesisi olmaması kalıcı geliri bulunmaması gerçekten çok üzücü. Her gelen yönetim günü kurtarma yoluna gitmiş. Alt yapısı olmayan tesisi olmayan bir kulübün kalıcı başarısı yakalaması mümkün değil. Düzcespor Yönetim Kurulu bu sezon  9 kişilik bir yönetim kurulu ile yola çıktı. Bu sayı 40 – 50 kişi olsa ne yazar. Hiç kimse elini cebine atmıyor. Bu kadar kalabalık olmasını istemedik. İş yapacak ve Düzcespor'u başarıya taşıyacak yöneticileri seçtik. Düzcespor amatör kümede olmasına rağmen her yıl en az 500.000 TL para harcıyor. Bu paranın belli bir kısmı yöneticilerden çıkıyor. Fakat ağırlık Düzce Belediyesi'nde oluyor.Hep belediyenin üzerinde bu yük olmamalıdır Buna rağmen başarı gelmiyorsa bunda yanlış bir şeyler vardır. Bizde bu sezon yanlış yapmamaya özen gösterip çalışmalarımıza start vereceğiz.
Transferlerimizi Özgür hoca doğrultusunda yapıyoruz
 
 “Düzcespor 2013 – 2014 sezonunda tecrübeli antrenör Özgür Oral'a emanet ettik. Transferlerimizi de onun isteği doğrultusunda yapıyoruz. Teknik direktörümüz Özgür Oral, Adnan Özel ile  çalışacak. Şu ana kadar iç transferde bir çok oyuncumuz ile görüştük. Bu oyunculardan kaptanımız Serkan Öz boş mukaveleye imza atarak iyi bir Düzceli olduğunu kanıtladı. Geçtiğimiz yıl takımın formasını giyen Tarık Aris, Emre Korkmaz, Can Berk ile yola devam kararı aldık. Dış transferde ise Beyköy Belediyespor da Bahadır Kıyak, Soydan Seven ve Hüseyin Arslan'ı kadromuza dahil ettik. Bunun haricinde elimizde bir liste var. Bu listedeki isimler ile görüşmeler yapıyoruz. En kısa zamanda iç ve dış transferi bitirip çalışmalara başlayacağız” şeklinde konuştu.Bugüne kadar 9 transfer yaptık, devamı da gelecek. Yapılan ve yapılacak transferler Düzcespor'u başarıya taşıyacaktır”
Maçlarımızı Nurettin Zafer stadında oynayacağız
 
Düzcespor’u kalıcı bir gelire kavuşturmak ve tesisleşmeyi bir an önce başlatmak için çalışmalar yapacağız.Bu çalışmalarda bize ve yönetim kurulumuza destek gerekiyor. Düzcespor’da sadece Düzce Belediyesi’nin değil tüm Düzce'nin takımıdır.Siz basın mensuplarına çok iş düşüyor, tüm mülki erkan ve yöneticileri Düzcespor çatısı altında toplanmak zorundadır. Düzcespor Amatör Lig’de  olduğu için 18 Temmuz Stadı’ndan yararlanamayacak. Müsabakalarımızı suni çimi değiştirilecek olan Nurettin Zafer Stadı’nda oynayacağız” şekline diye konuştu.


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM TUZCU

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.