Perşembe, Ağustos 01, 2013

Bergama Belediyespor kralını buldu

Yaptığı transferlerle Spor Toto 3. Lig 1.Grubun en iddialı takımlarından biri haline gelen Bergama Belediyespor uzun süredir peşinde olduğu Spor Toto 2.Lig ekibi Balıkesirspor'un genç yeteneği Sinan Uzun'u 1 yıllığına kiraladı.

Geçen sezon Aydınspor 1923 ile şampiyonluk yaşayan ve siyah beyazlı taraftarların gözbebeği haline gelen Sinan'ın kariyerindeki gol istatistikleri göz kamaştırıyor.
 A2, TFF 2. Lig ve TFF 3 .Ligde çıktığı 183 maçta 101 kez ağları havalandıran ve oynadığı tüm takımlarda gol kralı olan genç golcü, geçen sezon Aydınspor 1923'te beraber çalıştığı ve şampiyonluk sevinci yaşadığı Teknik Direktör Selahadddin Dinçel ile tekrar birlikte çalışacak olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek kendisine güvenenleri atacağı goller ile mahçup etmeyeceğini ifade etti. Kırmızı lacivertli formayı giyebilmesi için çok büyük fedakarlık yapan Bergama Belediye ve Kulüp Onursal Başkanı Mehmet Gönenç ile Kulüp Başkanı Hakkı Özlü ve Yönetim Kurulu'na teşekkür etti.

Onursal Başkan Mehmet Gönenç : Hedefe ulaşmak için fedakarlık yapıyoruz
Sinan Uzun'un transfer görüşmelerini bizzat takip eden Bergama Belediye ve Kulüp Onursal Başkanı Mehmet Gönenç kaliteli oyuncuların transferinin zor olduğunu belirterek ''Uzun süredir bitirmeye uğraştığımız bu transferde büyük fedakarlık yaptık ama hedeflerimize ulaşmamız için bu transfer gerekliydi. Biz başarı için elimizden geleni yapıyoruz, Bergama Belediyespor'u sevenlerden de kaliteli oyuncuları izlemeyi sürdürmeleri için Kulübe destek olmalarını bekliyoruz'' dedi..

HABER-FOTOĞRAF: EROL ALTUĞ

1 yorum:

yorummmm dedi ki...

Umraniye : 1 inci karagumruk 2 inci bergama 3 uncu olur

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.