Pazar, Ağustos 11, 2013

Bezirganbahçespor en iyi kadrosunu oluşturdu

İstanbul Süper Amatör ligin yeni takımlarından Bezirganbahçespor'un çalıştırıcısı Metin Gökdağ, genç ve mütevazi bir takım kurduklarını dile getirdi.
Gökdağ, ''mütevazi bir bütçeye sahip olmalarına rağmen iyi bir kadro kurduklarını belirterek, Süper Amatör l Ligde mücadele edecek takımlar, ciddi yatırımlar yapıyor.  Küçükçekmece ve Bezirganbahçeyi temsil edecek. Samimi bir ortam var. Dolayısıyla mütevazi bir bütçemiz var. Bu bütçeye göre yapabileceğimiz en iyi takımı kurduk. Bu anlamda gönlümüz ve vicdanımız rahat. Takıma sıkıntı oluşturmayacak, kişilikli ve ahlaklı futbolcuları kadromuza kattık. Bu anlamda iyi bir takım oluşturduğumuza inanıyorum. İlçemizde ve semtimizde ve altyapımızdan kurlu futbolculardan kurulu bir kadro oluşturduk" dedi.

Hedefimiz net
Hedeflerinin oynadıkları maçlara göre belli olacağını ifade eden Gökdağ, ''çok önemli maliyetlerle Süper amatör ligde futbolcular bile var. Bu anlamda hedefimiz net. Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Net olarak bir hedefimiz yok. Hedef kendiliğinden gelir. Oynadığımız maçlar bizi hedefe götürecek. Hedefi oynayacağımız maçlar verir. Yüzde yüz hedefimiz Bölgesel Amatör Lig gibi bir durumumuz yok. Gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz''dedi.

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE


Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.