Perşembe, Ağustos 01, 2013

Beşyüzevlerspor camiası iftarda buluştu

İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Beşyüzevlerspor'un her yıl organize ettiği iftar yemeği bu yıl da Eyüp Sultanzade'de yapıldı.



İftar yemeğine Beşyüzevlerspor Kulübü Başkanı Mustafa Koral, Yönetim Kurulu üyeleri, futbolcular ve camiadan isimler katıldılar. Beşyüzevlerspor kulübü Başkanı Mustafa Koral iftarda yaptığı konuşmada, “Kulüp yönetim kurulumuzun her yıl Ramazan ayında sporcularımız adına düzenlediği iftar yemeğinde bu yılda bir araya geldik. Sezon öncesi sporcularımız ile birlikte olma fırsatı bulduk. Beşyüzevlerspor Kulübü'nü gerek tesis gerekse alt yapısı ile Gaziosmanpaşa'da örnek kulüp haline getirdik. Yeni sezon için transferlerimizi bitirdik. Hazırlık maçlarına başladık. Her zaman olduğu gibi bu yılda hedefimiz iyi top oynayan, efendiliği bırakmayan bir takım olmaktır. Ben buradan yeni sezonda tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.


Beşyüzevlerspor'un kıdemli antrenörü Adem Mandıralı ise; “Beşyüzevlerspor İstanbul amatör liglerine renk katan bir takım. Yeni sezon öncesi hazırlıklara başladık. Hedefimiz statü gereği düştüğümüz BAL Ligi'ne tekrar çıkmaktır" dedi.


HABER-FOTOĞRAF: EROL EFTEKİN - ALİ ŞÜKRÜ KARA


[gallery ids="72416,72417"]

Hiç yorum yok:

2023-24 Türkiye U18 Şampiyonası 1. Tur Toplu Sonuçları

Türkiye U18 Şampiyonası'nda ilk tur karşılaşmaları sona erdi.