Pazartesi, Temmuz 22, 2013

Yeni Alandüzüspor iftarda buluştu

Sakarya'da Yeni Alandüzüspor ,  yönetimin verdiği iftar yemeğinde bir araraya geldi. 1. Amatör Lig takımlarından  Yeni Alandüzüspor , önceki akşam Konak İskerder’de yönetimin verdiği iftar yemeğinde buluştu.
Yeni Alandüzüspor Kulüp Başkanı Yaşar Cebe, Sakarya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı ve aynı zamanda Kulüp eski başkanlarından Hakan Candemir,  Alandüzü Mahalle Muhtarı İlhan Güneş , Kulüp yöneticileri Erdem Efe, Engin Kumaş,  Kulüp Antrenörleri Yüksel Memiş ve Yüksel Çakır  ve sporcuların yanı sıra iftar yemeğine Futbol İl Temsilcisi Ali Arslan, Sakaryaspor Alt Yapı Koordinatörü Tamer İlaçan, Saha Komiserleri Dernek Başkanı Günay Altuncu, ASKF yöneticisi Kazım Yılmaz’da katıldı.

İftarda açıklama yapan Yeni Alandüzüspor Kulüp Başkanı Yaşar Cebe ; “ genç bir ekiple 1nci Amatör Lig’de centilmence ve dostça mücadele edeceğiz “ dedi. Futbol İl Temsilcisi Ali Arslan , Alandüzüspor’u kutladı ve başarılarının devamını diledi. Sakaryaspor Alt yapı Koordinatörü Tamer İlaçan ; “ Bizler üzerimize düşen görevi her zaman yapmaya hazır. Sakaryaspor alt yapsında yer alan takımları, Mahallenize getirerek orda bir dostluk maçı yaptırabiliriz. Sizlerin de bir isteği varsa , her zaman elimizden gelenin en iyisini yapmaya hazırız “ dedi. Son olarak onuşan Kulüp Antrenörü Yüksel Çakır ;” Karaman, Camili , Korucuk , Yazlık başta olmak üzere Bölgenin 1987’den bu yana yakta kalan tek takımı biziz. Bir yıllık aranın ardından tekrar 1nci Lige yükseldik. Alt yapımızı tekrar güçlendireceğiz. Öncelikli hedeflerimiz arasında Kulübümüze tesis kazandırmak var “ şeklinde konuştu. İftar yemeği, Davetlilerin birbirine teşekkür edip başarılar dilemesi ile sona erdi.

HABER-FOTOĞRAF: SİNAN KOLCU


[gallery columns="5" ids="70713,70712,70711,70710,70709"]

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.