Cuma, Temmuz 26, 2013

Silivrispor asıl bombayı patlattı

Yeni sezonda liginde fırtınalar estirecek olan Silivrispor 2. Lig ekiplerinden Kırklarelispor’dan yaptığı transferle gündemdeki yerini korumaya devam ettirdi.

Hollanda doğumlu genç oyuncu Mustafa Kaya ile bir yıllık imzayı atan Silivrispor böylelikle forvet hattını da güçlendirmiş oldu. 1989 doğumlu olun başarılı forvet 2007 yılından 2010 sezonuna kadar Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği’nde oynadı. Ardından kiralık olarak Kırşehirspor’da, Hecattepespor’da 3 sezon geçiren Kaya Gaziosmanpaşa ve Buğsaşspor’un da formalarını giydi. Son olarak 2. Lig ekiplerinden Kırklarelispor’da oynayan Mustafa Kaya son olarak Silivrispor’a imza attı.

_DSC0028

Kaya, “Silivri güzel bir kasaba”
Önceki gün kulüp binasında Başkan İhsan Atun ikinci Başkan Süleyman Gençoğlu, Futbol Şube Sorumlusu Doğan Özkoç ve teknik menajer Özgür Kurt ile birlikte imza töreni geerçekleştirildi. İmza töreninin ardından kısa bir açıklamada bulunan başarılı forvet Mustafa Kaya; “Silivrispor’da oynamak aklımdan bile geçmiyordu. Geçen sezon devre arasında takımın idari menajeri Özgür Kurt ile bir irtibatım oldu. Devre arası transferim olmadı ama yeni sezon için Özgür Kurt’a söz vermiştim. Ben de verdiğim bu sözümü tuttum. Silivri güzel bir kasaba. İnsanları sıcak kanlı. Yeni sezonda yeni takımının başarısı için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Burada ailem ile birlikte kalma niyetindeyim. Yeni sezonun tüm camiaya hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.