Cuma, Temmuz 26, 2013

Ahmet Sayar başkanlığı bırakıyor

Kadın Futbol Klüpleri Birliği Başkanı Ahmet Yıldıray Sayar 29 Temmuz tarihinde yapılacak olan olağanüstü genel kurul toplantısında görevine veda etmeye hazırlanıyor.


Birliğin kurucu Başkanı olan ve üç senedir Başkanlık görevini sürdüren Sayar, Yerel Futbol sitesine genel kurul öncesinde görüşlerini açıkladı;


Klüpler ile Federasyon arasında, sorunları çözmek için çalışıyoruz


"Kadın Futbol Klüpleri Birliği, yirmibeş katılımcı klüp ile kadın futbolunda önemli bir kurum haline geldi. TFF'nin de klüplerin temsilcisi olarak tanıdığı kurum, Federasyon ile klüpler arasındaki iletişimi açık tutmak ve oluşabilecek sorunları çözmeyi hedefliyor. Bugüne kadar Federasyon tarafında süreklilik sağlanamadığı için zorluklarla karşılaşmıştık. Ancak bugünkü yapıda bu sorun aşılmış gibi duruyor. Klüpler tarafında ise ortak noktaların bulunması için çalışıyoruz. Takımların problemleri ve öncelikleri farklı olduğunda orta yolu bulmak bizim görevimiz oluyor. Sürekli olarak denge gözeterek çözüm bulma çabasındayız. "


Bayrağı devredeceğim


"Bu kongrede bayrağı yeni bir arkadaşıma devretmeyi düşünüyorum. Pazartesi günü aday olmayacağım. Bu gün olduğu gibi bundan sonra da kadın futbolunun gelişmesi için herzaman elinden geleni yapacağım. Yeni seçilecek olan Yönetime şimdiden başarılar dilerim."


Genel Kurul Pazartesi Çamlıca'da


Kadın Futbol Kulüpler Birliği Derneğinin olağanüstü genel kurul toplantısı 29 temmuz 2013 Pazartesi günü saat 15:00'de İstanbul Çamlıca Spor Klübü tesislerinde yapılacak. Ekseriyet temin edilemediği taktirde 2.toplantısı 5 Ağustos 2013 Pazartesi günü aynı yer ve saatte çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilecek.


GÜNDEM
1. Açılış ve yoklama
2. Divan teşekkülü
3. Saygı duruşu
4. Faaliyet ve denetim kurulu raporlarının okunması
5. Denetleme kurulunun raporlarının okunması
6. Yeni döneme ait bütçenin okunup oylanması
7. Yönetim ve denetim kurulu seçimi
8.Görüş ve temenniler
9. Kapanış


Erdem G

Hiç yorum yok:

Feriköy Kullar'dan üzgün döndü

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Feriköyspor kendisi adına son derece kritik maçta deplasmanda Kullar 1975 Spor'a 1-0 mağlup oldu.