Perşembe, Temmuz 25, 2013

İFA yeni bir çehreyle...

Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig'i baraj maçında kaçıran İFA yeni sezona sıkıntılı giriyor. Yönetim sıkıntısı yaşayan Küçükçekmece ekibi kadroda revizyona gitti.



Sezon sonunda yapılan genel kurulda başkan seçilen Vedat Çağlar, haziran sonunda istifasını verdi. Bir süre sıkıntı yaşayan Kırmızı-Yeşilliler'de yönetim kurulu Mehdi Şeren'i başkan olarak seçti.


Bu sıkıntılar nedeniyle hazırlıklara geç başlayan İFA, geçen sezonki başarılı kadrosundan birçok ismi kaybetti. Küçükçekmece ekibi bu sezon genç futbolcuların ağırlıklı olduğu bir kadroyla mücadele edeceği öğrenildi. Takımı, geçen sezon olduğu gibi Oğuz Karakaya çalıştıracak.


HABER: EFKAN BUCAK

2 yorum:

mustafa dedi ki...

yeni başkanımızın Allah yar ve yardımcısı olsun bu sıkıntılı dönemde elini taşın altına koyarak bu görevi üstlendi bizde her zaman olduğu gibi elimizden ne geliyorsa yardımcı olmaya hazırız

Amatorce dedi ki...

Zayif butcesiyle basarili sezon gecirip bal ligini kil payi kaciran takimimiz bu sene hizli dusus yasayabilir gecmisde ornekleri var mali yapisi saglam olmayan kuluplerin supriz basarilarinin arkasindan ani düsusler gelmesi kacinilmaz sondur super ligde sivaspor bile sampiyonluga oynadigi sezonun arkasindan kume dusmemeye oynadi insallah biz bu sikintilari yasamayiz..

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...