Cuma, Temmuz 26, 2013

Ayvalıkgücü Belediyespor Gölcük'e gitti

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta şampiyon olarak 12 yıl sonra yeniden profesyonel lige dönmeyi başaran Ayvalıkgücü Belediyespor 2013-2014 Futbol Sezonu için çalışmalarına başlatmak için dün akşam geç saatlerde İzmir-Ödemiş’e bağlı Gölcük yaylasına hareket etti.

Edremit’te özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçen kırmızı-beyazlı sporcular, önceki gün kulüp binasında yönetici ve basın mensuplarına tanıtıldı. Ayvalıkgücü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet İrden öncülüğünde, Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen’in yanı sıra kulüp yöneticileri ve yeni transfer oyuncuların tanıtıldığı toplantıda, 3. ligde klıcı olunacağına ait mesajlar verildi. Toplantıda konuşan Ayvalıkgücü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet İrden, genç futbolculardan oluşan iyi bir ekip oluşturduklarını belirterek, “Futbolcularımıza güveniyoruz. Bu takımla ligi üst sıralarda bitirmeyi arzuluyoruz” diye konuştu. Bayram arifesine kadar Gölcük’te kamp yaparak çalışmalarını sürdürecek olan kırmızı-beyazlı ekibin, burada kamp yapan diğer takımlarla sık sık hazırlık maçları yapacağı öğrenildi. Takımın başarılı Teknik Direktörü Mehmet Yıkılmazdağ, yeni sezon çalışmalarına eksik bir kadroyla başladıklarını vurgulayarak, takıma yeni transferlerin yapılacağının sinyallerini verdi.


ayvalikgucu-belediyespor-golcuke-gitti-IHA-20130725AW000738-2-t


Toplantıda konuşan Ayvalık Belediye ve Ayvalıkgücü Belediyespor Onursal Başkanı Hasan Bülent Türközen, 12 yıl aradan sonra profesyonel lige dönem başarısını yakalayan takıma yaptıkları yeni transferlerden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Biz geçen yıl yaptığımız karşılaşmalarda ligin başında aldığımız mağlubiyetlere rağmen; başta yöneticilerimiz olmak üzere; teknik kadro ve sporcularımızla şampiyonluğa inanmıştık. Bu parolayla çıktığımız yolda inancımız galip geldi ve bugün çok arzuladığımı 3. Ligde mücadele edeceğiz” dedi.


ayvalikgucu-belediyespor-golcuke-gitti-IHA-20130725AW000738-3-t


Genç ve yetenekli futbolcularına güvendiğini kaydeden Türközen’in, sporculara yönelik yaptığı konuşmasında, “Azimli çalışmalar sonrasında arzuladığımız başarıyı bu yılda sizlerin gayretli çalışmaları sonrasında ele edeceğimize inancımız tamdır. Ayvalıkgücü Belediyespor’u 3. ligde başarıya koşan bir takım haline getirebilmeniz için bana söz vermenizi istiyorum” şeklindeki sözlerine toplantıya katılan futbolcuların da bu sözü verdikleri gözlendi.


Konuşmaların ardından futbolcuların tanıtımının yapıldığı toplantıda; Ayvalıkgücü Teknik Direktörlüğü görevinin geçen yıl olduğu gibi bu yılda da Mehmet Yıkılmazdağ tarafından üstlenildiği açıklanırken, Yıkılmazdağ’ın yardımcılıklarına da; Serkan Ünlü, Hakan Karatepe ve Varol Özhan’ın getirildiği öğrenildi. Kırmızı-beyazlı ekipte; kalecilerin,Abdülkadir Erdoğan, İbrahim Akkaya, Alican Candemir (Akhisar Belediyespor) Defans; Burak İnkaya, Vijdan Aladağ, Tolunay Dede, Sertaç Suner, Erdi Kartal (Küçükçekmece Spor), Lütfü Berk (Osmancık Adapazarıspor) Orta saha; Ender Akoğlu, Doğuş Çakın, Hakan Susamcılar (Bergama Belediyespor), Kerim Deler (Küçükçekmecespor) Yusuf Efil (Ünyespor), Fatih Bolat (Çorumspor), İlker Atasevern (Niğde Belediyespor) Forvet; Volkan Bayram (Bayburt Spor) Ahmet Kerem Gezen (Beylerbeyi Spor) Emre Şahin adlı sporculardan oluştuğu gözlendi.


ayvalikgucu-belediyespor-golcuke-gitti-IHA-20130725AW000738-1-t


Ayvalıkgücü Belediyespor’un profesyonel ligde ter dökecek olan sporcu ve teknik kadrosunun basına tanıtılmasına ait toplantının ardından futbolcular, teknik kadro ve yöneticiler; Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk anırtında toplu halde hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.


KAYNAK: www.haberciniz.com


 

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...