Pazartesi, Temmuz 29, 2013

Volkan Erkut Öztürk, Alemdağspor'da

İstanbul Süper Amatör Lig 5.Grup'ta mücadele edecek olan Alemdağspor,  yaptığı transferlerle bu sezon adından sıkça söz ettireceğe benziyor. Yeşil beyazlılar Feriköyspor'dan genç golcü Volkan Erkut Öztürk'ü kadrosuna kattı.


 


Geçtiğimiz sezon Feriköy forması giyen Öztürk, kırmızı-Beyazlılar’ın geçen sezonki çıkışında büyük pay sahibi olmuştu. 20 yaşındaki oyuncu, klasman grubu ve play-off’ta toplam 26 gole imza atarak ligin en golcü isimlerinden biri olmuştu. Genç golcü, yeni sezon hazırlıklarına bugün saat 17'de Feriköy Stadında başlayacak olan Feriköy ile son anda anlaşmaktan vazgeçti ve Alemdağspor ile anlaştı. Öztürk yeni takımıyla dünkü antrenmanda yer aldı.


IMG_8496


Kariyerine  Teraziderespor’da başlayan ve Bayrampaşa ekibinde uzun yıllar forma giyen Volkan Erkut Öztürk, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da üç sezonun ardından 3.Lig’de mücadele eden Küçükçekmecespor’un kadrosunda yer almış ancak en büyük çıkışı geçen sezon Feriköy’de yaşamıştı. Volkan Erkut Öztürk, Yerel Futbol Sitesi tarafından 2012-2013 sezonun en başarılı 2 forvet oyuncusundan birisi olarak ödüle layık görülmüştü.


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.