Cuma, Temmuz 26, 2013

Toprak sahada SAL maçı olmayacak

TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu, Süper Amatör Lig'de bu sezon kesinlikle toprak sahaya maç verilmeyeceğini söylerken, birçok stadın tadilatının yapıldığını söyledi.



Ekşioğlu, "Ayazağa Stadı yenilenecek. Yine Şişli Belediyesi, Yusuf Tunaoğlu Stadı'nı yenileyecek. Vefa Stadı'nın zemini hazır, soyunma odaları yenilenecek. Selimiye Stadı bitti, Namık Sevik Stadı'nda da hazırlıkları devam ediyor" dedi. Bu sezon toprak sahaya kesinlikle Süper Amatör maçı vermeyeceklerini belirten Ekşioğlu, takımların da "Benim kendi saham var" havasına girmemesini istedi ve karşılaşmaların oynanacağı statlar için son sözün TFF İstanbul İl Temsilciliği olduğunu, maçların oynanacağı statların ancak çarşamba günü bültende kesinleşeceğini dile getirdi.


Antrenörlere kimlik kontrolü
Antrenörsüz kulüpler konusunda bu sezon çok hassas olacaklarının altını çizen Ekşioğlu, yönetici kartıyla veya başkasının lisansıyla takım yönetmeye izin vermeyeceklerini belirterek. "Antrenörsüz bu işler olmuyor, çok şikayet geliyor. Bu sezon sahaya giren antrenörler kimlikleriyle birlikte kontrol edilecek. Antrenör yoksa 10 gün müsaade edeceğiz. Eğer gereği yapılmazsa Disiplin Talimatları uygulanacak" ifadelerini kullandı.


Yemen Ekşioğlu, Süper Amatör Lig kulüplerinden, U11 Ligi'ne ilgi göstermelerini de rica etti.


HABER: ERHAN HARPUT

2 yorum:

sinan güney dedi ki...

siz önce kavacık spor sahasını yaptırın yemen bey suni çim stad ları eskimiş yeniliysunuz ama kavak stad ını yapmışorsunuz bi garip değilmi sizce.

sinan güney dedi ki...

biz maçlarımızı ne olursa olsun kavacık toprak stadımızda oynuyacağız ptt ligi nede çıksak orda oynucaz ya gelin yapın yada bıkan yeni istekli insanlar gelsin görevin başına bu düzenle olmaz, ben çok gördüm kulüp hocası ve yöneticisi egolarını tatmin ediyorlar kulüplere hiç bişey vermiyolar, kulüplenir hali ortada

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...