Pazartesi, Temmuz 22, 2013

Sakaryagücü iftarda buluştu

Sakaryagücüspor  yönetimi Kulüp Başkanı Muammer Fidan’ın lokantasında buluştu.  Kısa bir süre önce kurulmasına rağmen Gençler Liginde köklü takımları geride bırakan Sakaryagücüspor’da yönetim , önceki akşam iftarda buluştu.
Sakaryagücüspor Kulüp Başkanı Muammer Fidan’ın ankara Caddesindeki Fidan Kebap adlı lokantasında verilen iftar yemeğinde yönetim tam kadro yer aldı.  Yemekte Futbol İl Temsilcisi Ali Arslan, Adapazarı Belediyesi Bilgi İşlem Müdürü Ersin Kıroğlu, Sakarya Amatör Futbolcular Derneği Başkanı Ömer Bektaş ve Antalya Okul Sporları sorumlusu Mustafa Babacan .
yer aldı.


Son derece nezih bir ortamda geçen iftar yemeği sonrasında , çay içildi, sohbet edildi.  Kulüp adına konuşma yapan yönetici Engin Sezgin ; “ Biz bir aileyiz. Sakaryagücüspor olarak öncelikli hedefimiz tesisleşme. Bize yer gösterinler kulübümüze bir tesis yapalım. Bu konuda Şehrimizin büyüklerinden destek bekliyoruz “ şeklinde konuştu. Sakaryagücüspor’un tesisleşme konusunu ASKF başkanı Hüseyin Kama’yla birlikte takip edeceğini bildiren Futbol İl Temsilcisi Ali Arslan ; “ İlimizde 158 futbol takımı var. 15 Tane alt yapıya önem veren kulübümüz var. Bunlardan bir tanesi de Sakaryagücüspor. Bu başarıda pay sahbii olan başta sporcu ve yöneticileri kutluyor. Hepinize başarılar diliyorum “ diyerek sözlerini tamamladı.

HABER-FOTOĞRAF: SİNAN KOLCU

[gallery columns="5" ids="70696,70695,70694,70691,70692,70693"]


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...