Çarşamba, Temmuz 24, 2013

Kocasinanspor'da hedef şampiyonluk

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Kocasinanspor yeni sezon hazırlıklarını teknik direktör Erdal Albayrak yönetiminde sürdürüyor.



Kocasinanspor'u uzun yıllar başarıyla yöneten Hasan Ayhan sağlık nedenleriyle bu sezon yönetim kurulu üyesi olarak Kırmızı-Siyahlı takıma hizmet verirken A takım, Erdal Aybayrak'a emanet edildi. Daha önce Mardinspor, Kartalspor, Bakırköyspor, İstanbulspor AŞ ve Yenibosnaspor'da çeşitli kademelerde görev alan 44 yaşındaki teknik adam geçen sezon Bahçelievler Çınarspor'da antrenörlük yapmıştı. Albayrak, 2007-2008 sezonunda Bakırköyspor'la Süper Amatör Lig'de gruptan çıkma başarısı gösterdi.


Yaklaşık üç haftadır Kocasinan Stadı'nda çalışmalarını sürdüren Kocasinanspor geçen sezonki kadrosunu korurken 4 takviye yaptı ve kadrosunu iyice güçlendirdi.  Haftada 6 gün idman yapan Bahçelievler temsilcisi bu sezon şampiyonluğu hedefliyor.


HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

Leventspor büyük avantaj yakaladı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman A Grubu'nda Leventspor Kavacıkspor'u 2-1 yenerek BAL'a yükselme yolunda çok önemli bir avantaj...